Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Pečené kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Posvícenské koláče z r. 1900
Smetanové tyčinky
Uhlířina II.
Prošívaná buchta
K - Nadívaná kuřecí stehna
Ryba z trouby: na zelenině a…
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Jahodové lívanečky II.
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki