• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuře - opilecký výmysl
Napište svůj komentář k receptu

Kuře - opilecký výmysl

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře - opilecký výmysl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 0,75
      ks pivo i s lahví
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • voda trochu

Postup přípravy receptu

1
Na láhev piva (plné ze 3/4) posadíme kuře, okořeníme ho grilovacím kořením, láhev dáme do pekáčku a nalijeme kolem 2 cm vody. Pečeme na 200 °C, občas kuře polejeme vařící vodou z pekáčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

"Červené" kuře

"Červené" kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vendula | 24. 6. 2012 12:45

    Láhev piva se mi do trouby vleze na výšku, jen když bez roštu postavím plech na dno trouby. To by až tak nevadilo, ale pivo během pečení nevytíká ven. Jen když jsem do láhve sypla trochu grilkoření, tak vybublalo ven. Takže jsem kuře musela stejně polívat ručně. Nicméně moc dobré, akorát příště zkusím s plechovkou.

  • natevi | 4. 3. 2012 12:22

    právě jsem chtěla tento recept vyzkoušet vše jsem připravila, kuřátko okořenila nabodla na lahev a při cestě do trouby jsem zjistila, že se mi do trouby nevejde :-(((( :-D

  • Petra Ruddy | 7. 4. 2009 17:11

    Ja pivo preleju do velke zavarovaci sklenice.Poradili nam to tak kamaradi z Polska a funguje to vyborne.

  • olga urbanova | 10. 8. 2006 17:02

    Právě jsme dojedli a musím říct,že to bylo super.Jen jsem před koncem potírala paprikou rozmíchnou v oleji.Kuře bylo šťavnaté a velmi dobré.

  • Zuzana Bugárová | 3. 4. 2006 18:15

    Tak som toto kuriatko dnes upiekla, no a musim povedat, ze chuti ako uplne normalne pecene kura, ale az na to, co je super vyhoda, je to kura tym pivom stavnate aj prsia, vobec nieje zoschnute, a dobre bolo prepecena, kedze "stalo na plechovke" . Ale nakolko mame radi rozne korenia, tak som si ho este dochutila koreninami a sojovou omackou, . ale inak fajn, kto má rad pecene kura len tak narychlo tak odporucam.

  • Yveta | 21. 1. 2006 05:34

    Pani Jano Han, souhlasim s Vami. Ja sice v Americe neziji tricet let, ale nasi znami tady ziji pres tricet let a ten recept jsem u nich pred nekolika lety jedla a moc mi chutnal. Pozadala jsem o recept a je presne takovy, jaky pisete. Doma jsem jej pak vyzkousela a moc nam kure dle tohoto receptu chutna. Dekuji za radu s tim alobalem, priste plechovku s pivem do nej zabalim.

  • Jana Han | 20. 1. 2006 18:56

    Takto pecene kure jsem jedla uz pred 30ti lety v Americe. Delaji to bezne snad v kazde rodine a to na grilu a zasadne pouzivaji plechovky, zadne lahve. Osobne si myslim, ze lahve jsou moc dlouhe a tim odparovani piva jde vice do trouby nez do kurete. Asi zalezi na kazdem, jakou techniku si zvoli a co mu vyhovuje. Podstatou je prece to pivo i kdyby bylo jen v obycejnem kastrolku a take to, ze kure se griluje postavene a ne polozene, cimz je krasne opecene ze vsech stran.Je to skutecne vynikajici. Stoji to za vyzkouseni. Ja plechovku jeste balim do alobalu.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 07:16

    Pani Airan, neviem, ale ja ten recept poznám skutočne z Čiech, žeby mal Váš manžel pravdu ? : )))))))))) Ten recept poznám už dávno, robila som ho, je výborný a fľaša určite nepraskne. Netreba dávať studenú fľašu do horúcej rúry, dajte do studenej a potom zapnite rúru. Fľaša sa bude postupne ohrievať a nepraskne. Chce to ozaj tú fľašu, žiadne plechovky.

  • Petr Kazik | 19. 1. 2006 17:07

    lepsi je to s plechovkou, hlavne bezpecnejsi, nekdy se muze stat ze lahev praskne, na plechovce to proste lip sedi, pouzijte pullitrovou plechovku samozrejme, a jde to i na grillu. velmi oblibeny recept v severni americe, hlavne na grill a v kempech

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 14:02

    Podle plechovkového receptu, kuře klasicky připravit na pečení.Plechovku piva (ta větší)otevřít a nožem udělat do víčka ještě 2 otvory,decku vypít a kuře na plechovku posadíme.Díky výparům z piva je kuře šťavnaté a lahodné.

  • Airan | 19. 1. 2006 14:00

    Jani, to zatim nevim, recept jsem dostala vcera mejlem od sestrenice z Bulharska:-) Predpokladam ze zrovna vypary hrajou v tom hlavnou roli (y), zkuset to budu v sobotu na veceri - dam vedet jak to dopadlo. Kure nesmi byt namoceno do vody:-)), tech 2 cm jsem udala orientacne.Zdalo se me to zajimave, tak jsem to sem vlozila.

  • Jana z VM | 19. 1. 2006 13:17

    A pivo je otevřené a jaký to má smysl ? Ty pivní výpary se vsakují do kuřete ?

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 09:38

    Jsme pivní národ, tak na tom asi něco bude!Znám s plechovkou,ale ještě jsem nezkoušela .

  • Airan Novakova | 19. 1. 2006 09:30

    Recept prekvapive pochazi z Bulharska i kdyz muj manzel tvrdi, ze tohle mohl vymyslet jen cech:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Kuřecí maso Pivo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Bublanina

Bublanina

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Bavorské vdolečky II.

Bavorské vdolečky II.

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

104
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
60
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
22
Krůtí pečeně
Krůtí pečeně
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Vosí hnízda
Vosí hnízda

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Rána pro Varteckého: Zemřel bubeník Krpálek (†55) z kapely Kurtizány z 25. Avenue!

Rána pro Varteckého: Zemřel bubeník Krpálek (†55) z kapely Kurtizány z 25. Avenue!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

  • Recepty.cz
  • Kuře - opilecký výmysl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact