• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře na ohni
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na ohni

autor: u.f.o.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na ohni
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso celé kuře
    • 2
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 0,50
      lžička chilli
    • 0,50
      lžička kari
    • 0,25
      lžička skořice
    • sůl
    • olej Na pokapání

Postup přípravy receptu

1
Smícháme jogurt a všechno koření kromě oleje, tím budeme potírat kuře až na rožni. Touto marinádou potřeme kuře a marinujeme přes noc v lednici. Rožníme nad ohněm, potíráme zbylou marinádou a pokapáváme olejem. Kuře má mít sladko kyselo pálivou chuť a kůrčička je zlatohnědá. Pro všechny, kteří rádi v létě grilují na zahradě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové kuře pečené (nejen) s bramborem

Smetanové kuře pečené (nejen) s…

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Moravské kuře

Moravské kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ševča | 28. 4. 2007 12:23

    Je dobré kuře zabalit do alobalu, rychleji maso změkne a je ve vlastní šťávě. Větší gurmáni můžou přibalit zeleninu, žampiony, zkrátka podle představivosti a chuti. Pak stačí opatrně odbalit, aby nám přílohy zůstaly v alobalu a dodělat kůrčičku.

  • luckymili | 10. 7. 2006 20:45

    Aby se vám kuře nepálilo, je nejlepší ho před grilováním osušit, zakapat olejem a pomalu grilovat na ne příliš žhavém uhlí, je-li zapotřbí, třeba i schladit /nejlepší je voda v láhvi se sprejem/.

  • Jana | 10. 7. 2006 15:46

    Je to možné,zkusím pokapávat olejem.Držte mi palce.Díky za radu.

  • roman procházka | 10. 7. 2006 14:05

    samozřejmně musíte točit a točit nad řeřavým uhlím a ne moc nízko ani moc vysoko.Myslím že to že se nepálí má na svědomí i ten olej kterým se kuře pokapává.

  • Jana | 10. 7. 2006 08:52

    A ještě mi Romane řekeněte,jak docílit toho,aby se kuře potřené jogurtem nepálilo.Já to zkoušela jednou,a na grilu mi zbylo jen cosi nepoživatelné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Chilli Kari Kuřecí maso Mletý kmín Olej Skořice Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Škvarkové tyčinky

Škvarkové tyčinky

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Bramborové klobásy

Bramborové klobásy

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

32
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se…
16
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Kuře na ohni
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact