• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na Jeníkuv způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na Jeníkuv způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 0,50
      dl sojová omáčka
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      dl olivový olej
    • 2
      dl kečup - ostrý
    • 1
      lžička chilli omáčka

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, ostatní přísady smícháme (můžeme naředit vodou) a směsí potřeme naporcované kuře. Pečeme při 200 °C asi 30-45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vorlos | 9. 10. 2010 10:11

    Vynikající !!!!

  • Klára Keselyova | 23. 11. 2008 22:27

    Dnes sme mali k obedu. Je to veľmi dobrý recept. Je chuťove vynikajúci a rýchli. Ďakujem dávam 1.

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:53

    No,nevím,jestli to pomůže,neříkám,že je to špatné,ten česnek to dobře dochutí a já osobně proti kečupu nic nemám,ale já jsem dala tak deci a více toho čili.Nebylo cítit skoro,více ten kečup.Do béřovického králíka se taky dává kečup,ale nechává se to přez noc uležet a to musím říct,to je něco!!!Píšou tam lidé,žeto dělali i s kuřetem.Tak mrkněte,je to hodně podobné.Tam ale já bych zase trošku ubrala oleje.

  • Ňulinka - | 28. 7. 2008 12:48

    Jani,ještě jsem to nedělala,ale chystám se tento týden.Aby to nebylo nasládlé,což tak zkusit napůl s ostrým kečupem?

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:33

    Je to docela dobré.Já bych rozhodně dala příště méně kečupu.I tak jsem dala méně a pak je to nasládlé.Ale snědlo se všechno,tak asi chutnalo.Zajímavé je,že ta moje stehna vypadala stejně,jak tady na tom obrázku,který je přiložený,ale tady je to kuře vyfoceno bez šťávy,tu já jsem rozhodně servírovala.

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 20:53

    Lenka, nerobte si starosti. Ja som to tiež nemyslela zle. Je to o.k. Nech sa Vám darí. Klára

  • Otakar Novák | 27. 7. 2008 18:28

    Jeníka mám v oblíbených ale podle fotky bysem si ho v restauraci určitě nedal. Asi by to chtělo nafotit znovu.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 14:52

    Jejda, Kláro, já jsem to nemyslela nijak zle. Vždyť o nic nejde :). Jestli chcete, mrkněte sem, tady je fotka větší: http://www.mamincinyrecepty.cz/drubez/kure-na-jenikuv-zpusob. Ať chutná!

  • Ňulinka - | 27. 7. 2008 14:26

    Holky,vždyť to je stehno,trochu odkostěné ze spodní části a odpůlené na plocho.Co tam nevidíš jako stehno,Kláro?

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 13:10

    Lenka ďakujem.Už to vidím. Dala som si recept do oblúbených a chcela som hopripraviť no trochu ma tá fotka zmiatla,no najbližšie bude Kura na Janíkov spôsob.Takže Lenka prepáčte, nechcela som spochybňovať Vašu prácu. Mohol sa stať omyl pri pridávaní fotky (/sme ľudia, chyba sa stane/. Prajem Vám krásny zbytok nedele Klára.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 11:29

    Pro Kláru: nezdá, ale je. Je to stehno, vpravo z něho trčí kost. Vím, co fotím.

  • Klára Keselyova | 26. 7. 2008 22:06

    Nejak sa mi nezdá, že na tom obrázku je kura.

  • Katarina Holenkova | 31. 3. 2008 12:54

    Recept je uplne super...Moj rozmlsany priatel zjedol 4 stehna na posedenie a dalsie si zobral so sebou do prace... :)) Asi som toho mala navarit viacej, mne sa uslo jedno stehienko :))))

  • Iveta Odvárková | 26. 2. 2008 22:26

    Pekla jsem dneska, použila jsem to na kuřecí stehna. Chutnalo nám, tohle jídlo se na našem stole určitě občas objeví.

  • Libor Skalický | 25. 2. 2008 07:07

    Vynikající recept - kuře netřeba porcovat, stačí dát do zapékací misky, popatlat dobrotou a zbytek jí dát dovnitř do kuřete. Mlask, dávám 1

  • Markéta Š | 25. 8. 2006 10:33

    Dnes to vyzkouším

  • Kraťas | 11. 7. 2006 20:25

    Je to fakt dobrý

  • Ivetka | 3. 4. 2006 17:28

    Zkusila jsem a je to moc dobré, jako přílohu jsem dala brambory a okurkový salát. Děkuji

  • Anonym | 17. 8. 2005 09:31

    To je ale super recept, čekám na nebližší příležitost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Hořčice plnotučná Kečup - ostrý Kuřecí maso Olivový olej Sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guacamole

Guacamole

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Bramborové placky s povidly a mákem

Bramborové placky s povidly a mákem

Tvarohová bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Tvarohová bábovka se švestkami - ,…

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Škvarkové rohlíčky II.

Škvarkové rohlíčky II.

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

47
Masová směs s uzeninou a česnekovými výhonky
Masová směs s uzeninou a…
40
Dosa indická falešná (palačinka), základní recept
Dosa indická falešná …
31
Cuketové řezy
Cuketové řezy
23
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…
18
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact