• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na Jeníkuv způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na Jeníkuv způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 0,50
      dl sojová omáčka
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      dl olivový olej
    • 2
      dl kečup - ostrý
    • 1
      lžička chilli omáčka

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, ostatní přísady smícháme (můžeme naředit vodou) a směsí potřeme naporcované kuře. Pečeme při 200 °C asi 30-45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vorlos | 9. 10. 2010 10:11

    Vynikající !!!!

  • Klára Keselyova | 23. 11. 2008 22:27

    Dnes sme mali k obedu. Je to veľmi dobrý recept. Je chuťove vynikajúci a rýchli. Ďakujem dávam 1.

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:53

    No,nevím,jestli to pomůže,neříkám,že je to špatné,ten česnek to dobře dochutí a já osobně proti kečupu nic nemám,ale já jsem dala tak deci a více toho čili.Nebylo cítit skoro,více ten kečup.Do béřovického králíka se taky dává kečup,ale nechává se to přez noc uležet a to musím říct,to je něco!!!Píšou tam lidé,žeto dělali i s kuřetem.Tak mrkněte,je to hodně podobné.Tam ale já bych zase trošku ubrala oleje.

  • Ňulinka - | 28. 7. 2008 12:48

    Jani,ještě jsem to nedělala,ale chystám se tento týden.Aby to nebylo nasládlé,což tak zkusit napůl s ostrým kečupem?

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:33

    Je to docela dobré.Já bych rozhodně dala příště méně kečupu.I tak jsem dala méně a pak je to nasládlé.Ale snědlo se všechno,tak asi chutnalo.Zajímavé je,že ta moje stehna vypadala stejně,jak tady na tom obrázku,který je přiložený,ale tady je to kuře vyfoceno bez šťávy,tu já jsem rozhodně servírovala.

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 20:53

    Lenka, nerobte si starosti. Ja som to tiež nemyslela zle. Je to o.k. Nech sa Vám darí. Klára

  • Otakar Novák | 27. 7. 2008 18:28

    Jeníka mám v oblíbených ale podle fotky bysem si ho v restauraci určitě nedal. Asi by to chtělo nafotit znovu.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 14:52

    Jejda, Kláro, já jsem to nemyslela nijak zle. Vždyť o nic nejde :). Jestli chcete, mrkněte sem, tady je fotka větší: http://www.mamincinyrecepty.cz/drubez/kure-na-jenikuv-zpusob. Ať chutná!

  • Ňulinka - | 27. 7. 2008 14:26

    Holky,vždyť to je stehno,trochu odkostěné ze spodní části a odpůlené na plocho.Co tam nevidíš jako stehno,Kláro?

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 13:10

    Lenka ďakujem.Už to vidím. Dala som si recept do oblúbených a chcela som hopripraviť no trochu ma tá fotka zmiatla,no najbližšie bude Kura na Janíkov spôsob.Takže Lenka prepáčte, nechcela som spochybňovať Vašu prácu. Mohol sa stať omyl pri pridávaní fotky (/sme ľudia, chyba sa stane/. Prajem Vám krásny zbytok nedele Klára.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 11:29

    Pro Kláru: nezdá, ale je. Je to stehno, vpravo z něho trčí kost. Vím, co fotím.

  • Klára Keselyova | 26. 7. 2008 22:06

    Nejak sa mi nezdá, že na tom obrázku je kura.

  • Katarina Holenkova | 31. 3. 2008 12:54

    Recept je uplne super...Moj rozmlsany priatel zjedol 4 stehna na posedenie a dalsie si zobral so sebou do prace... :)) Asi som toho mala navarit viacej, mne sa uslo jedno stehienko :))))

  • Iveta Odvárková | 26. 2. 2008 22:26

    Pekla jsem dneska, použila jsem to na kuřecí stehna. Chutnalo nám, tohle jídlo se na našem stole určitě občas objeví.

  • Libor Skalický | 25. 2. 2008 07:07

    Vynikající recept - kuře netřeba porcovat, stačí dát do zapékací misky, popatlat dobrotou a zbytek jí dát dovnitř do kuřete. Mlask, dávám 1

  • Markéta Š | 25. 8. 2006 10:33

    Dnes to vyzkouším

  • Kraťas | 11. 7. 2006 20:25

    Je to fakt dobrý

  • Ivetka | 3. 4. 2006 17:28

    Zkusila jsem a je to moc dobré, jako přílohu jsem dala brambory a okurkový salát. Děkuji

  • Anonym | 17. 8. 2005 09:31

    To je ale super recept, čekám na nebližší příležitost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Hořčice plnotučná Kečup - ostrý Kuřecí maso Olivový olej Sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený králík

Smažený králík

Rychlá hrachová polévka

Rychlá hrachová polévka

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Kuřecí prsa na majolce

Kuřecí prsa na majolce

Báječné máslové koláčky - nejen svatební

Báječné máslové koláčky - nejen…

Slaninová vinná klobása na pivu

Slaninová vinná klobása na pivu

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
16
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
15
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Režisér Tomáš Vorel o filmu Džob: Vloupali jsme se do metra v Berlíně! Ale nejlepší spratek byl Mádl

Režisér Tomáš Vorel o filmu Džob: Vloupali jsme se do metra v Berlíně! Ale nejlepší spratek byl Mádl

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact