• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuře na čtvrtek
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na čtvrtek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 62
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na čtvrtek
Kuře na čtvrtek
Kuře na čtvrtek
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Kuře
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo osminku
    • sůl
  • Kořeněná omáčka
    • 0,50
      šálek kečup - jemný
    • 0,25
      šálek voda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžička chilli
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 0,50
      šálek cibule krájená

Postup přípravy receptu

1
Naporcujeme si kuře na 4 díly, osolíme a vložíme do pekáče. Přidáme máslo, česnek, trochu citronové šťávy a polejeme kořeněnou omáčkou.
2
Kořeněná omáčka: všechny uvedené ingredience společně povaříme asi 10 minut. Potom spolu s kuřetem pečeme asi 1 hodinu. Jako příloha se hodí hranolky, rýže, brambory, kaše ale i pečivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

Grilované kuře z papiňáku

Grilované kuře z papiňáku

"Červené" kuře

"Červené" kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KaRa | 26. 5. 2013 13:17

    Chutnalo...

  • tanadas | 10. 4. 2013 09:54

    lepsi kure jsem ocekavala hlavne diky komentarum, porad to bylo ale jen kure s kecupem :-(

  • Ladia
    Ladia | 24. 5. 2011 09:32

    Na kořeněnou omáčku patří: 1 lžička soli, octa, cukru, worchestrové omáčky a chilli koření

  • Milli1 | 1. 5. 2011 11:10

    Jednoduše skvělé jídlo, rychlé a chuťově výborné, jasná 1! :-))

  • libbynka | 19. 2. 2011 16:31

    Jednoduše VYNIKAJÍCÍ! Doporučuji! Jednoduché, rychlé a velmi velmi chutné ;-)

  • Tereza T
    Tereza T | 4. 11. 2010 10:32

    Díky za upozornění, opraveno.

  • Ladia
    Ladia | 4. 11. 2010 07:37

    1/2 šálku krájené cibule patří do kořeněné omáčky.

  • Ladia
    Ladia | 27. 10. 2010 08:23

    Másla 1/8, špetkou soli celé kuře neosolíte, 1/2 šálku nakrájené cibule .

  • Šárka Rudlová | 29. 9. 2010 10:06

    Skvělý! Za 1.

  • Kamila Tatíčková | 9. 4. 2010 11:59

    Kuřátko super. I ten můj mlsoun s chlupatým jazykem si mlaskal :-)!

  • Martina Pecková | 15. 3. 2010 13:09

    výtečné kuřátko a úžasná omáčka .-) dávám za 1

  • Michaela Hewerochová | 12. 3. 2010 14:16

    v sobotu jsem zkoušela a jen jsem to trochu přehnala s chilli ale bylo to výborné no a na vyžádání rodiny musím dnes opakovat takže dávám za1

  • Alena Alena | 20. 2. 2010 14:21

    Výborné, zítra budu dělat znovu. Zkusím to z krůty, přidám žampiony a olivy.

  • Anna Vobroučková | 8. 12. 2009 16:00

    Nám také moc chutnalo,dala jsem ochutnat sestře a už ho také pekla. Dávám 1.

  • Barbora Košťálová | 6. 12. 2009 13:22

    Výborné, dnes jsme měli k obědu s bramborovou kaší! za 1.

  • marci2 marci2 | 12. 9. 2009 17:33

    Vyzkoušela jsem s kuřecími stehny. Jako přílohu bramborovou kaši. Mňam! A dávám za 1.

  • helus helus | 27. 7. 2009 13:37

    Dávam 1*. Výborne sme si pochutili - je to veľmi jednoduché, takmer bez práce so zaručeným výsledkomˇ. ďakujem za receptik

  • recepty 73 | 20. 5. 2009 08:29

    Byla to dobrota.Místo kečupu jsem dal protlak a trošku cukru.Měli jsme s bramborem.1.Jiří

  • Kája * | 14. 1. 2009 23:19

    Dělala jsem z kuřecích paliček a do omáčky jsem ještě přidala oregáno. Zajímavá chuť a moc nám to chutnalo.

  • Marie Ďurajová | 13. 12. 2008 17:48

    Velmi nám to chutnalo.

  • Josef Bräth | 15. 6. 2008 18:05

    Už jsem ho dělal několikrát a bylo to skvělé. Chutnalo to všem a děláme to docela často.

  • Lucie F. | 18. 5. 2008 20:03

    Neco jsem musela vymamlasit. Chutnalo to divne.

  • kolazik | 29. 1. 2008 16:20

    fuj odporne!

  • magda ladová | 14. 11. 2007 06:32

    včera jsem tento recept dělala z králíka a jmenoval se Kanadský králík. Ale jinak je to moc dobré

  • Iva | 18. 4. 2007 19:24

    My tomu říkáme kuře Texas, je to fakt dobrý. Ocet ale nedávám

  • Jitul | 10. 9. 2006 11:54

    Také jsem to vyzkoušela a moc nám to chutnalo

  • Zuzana Šindlerová | 4. 3. 2006 18:05

    Tento recept jsem kdysi dávno vyčetla z novin a vyzkoušela, je výborný. Časem jsem si ho trošku upravila, česneku, cibule i kečupu dávám víc, másla i pepře trochu míň. Syn toto kuře miluje, dcerka ho nemusí, ale každopádně stojí za to ho zkusit.

  • Hana Nováková | 9. 2. 2006 19:20

    Dělala jsem ho v neděli a bylo to moc dobré.

  • Věra | 11. 1. 2006 15:07

    Vyzkoušela jsem konečně a musím souhlasit je to velmi dobré a jednoduché.

  • Anonym | 10. 1. 2006 10:04

    Moc dobré, pikantní,ale né tak, že vám z pusy šlehají plameny.

  • Anonym | 11. 12. 2005 18:26

    Kuře nebylo špatné, řekla bych, že kuře na moravance je pikantnější. Řekla bych, že autor vypustil zeleninový salát Moravanku, a papriku zaměnil za tabasco.

  • lenka | 2. 12. 2005 17:33

    dodatek:manželovi to moc chutnalo,tak to asi budu muset uvařit víckrát

  • lenka | 2. 12. 2005 14:34

    žádná bomba to není,prostě kuře s pálivou omáčkou.nic moc,jednou stačilo

  • Jana | 2. 12. 2005 07:57

    Kuře bylo velmi dobré,jen ta omáčka mi přišla trochu sladká.Příště dám octa tak půl velké lžíce,ostatní poměry surovin zachovám.

  • Anonym | 19. 11. 2005 12:21

    Jako změna je to dobré, ale klasické pečené kuře je pořád jednička.

  • Roman Raba | 18. 11. 2005 19:25

    Výborné, měli jsme ho ve čtvrtek i v pátek. R.Roman

  • Anonym | 16. 11. 2005 17:49

    vyborne

  • Lucka M. | 11. 11. 2005 11:42

    Je to opravdu moc výborné! Ta kečupová omáčka nemá chybu! Udělala jsem i na způsob a la Katův šleh - tj. s vepřovými plátky a do kečupové směsy dala trochu tabasca. Obojí mělo veliký úspěch. Chválím nápad!!

  • Anonym | 29. 10. 2005 18:38

    Vyborny, udelal jsem k tomu testoviny a promichala v te omacce ktere sem udelala zamerne vic..uzasny:))

  • Anonym | 15. 10. 2005 20:16

    Nemá chybu, výborné

  • Lena Pribyl | 15. 10. 2005 18:54

    Je ještě hodně dobré když tam přidáte nasekané olivy a rajčata.Pak to nemá chybu.

  • jarmila | 26. 9. 2005 11:35

    je to dobré, máme rádi ale znám to trochu jinak ke klasicky upečenému kuřeti (zlikviduji případné zbytky - třeba půlku) do pekáčku ke kuřeti dám udělalanou omáčku podle recetu a prohřejipříloha špageta

  • Lucka | 15. 9. 2005 10:19

    Moc nám to chutnalo!!

  • marcela slamdeckova | 8. 9. 2005 18:36

    Kure byo vyborne,meli jsme ho s ryzi.Vsem nam moc chutnalo...dekuji za recept

  • marcela slamdeckova | 7. 9. 2005 23:56

    Vyborne!Chutnalo nam vsem,kure je vynikajici.Den dopredu jsem ho nalozila do te korenene omacky a basta!!!!!Dekuji za vyborny recept.

  • Jana | 27. 8. 2005 16:49

    Toto kuře je tak výborné,že jsem ho podle omáčky nazvala,,Pikantní kuře".

  • esterka | 22. 8. 2005 08:52

    Bohužel se nemohu připojit k řadě pochvalných komentářů - toto kečupové kuře mne opravdu nenadchlo:o( Ale je dobré zkoušet nové věci! ;o)))

  • Lůča | 12. 8. 2005 23:47

    Fakt dobrý, akorát příště udělám víc omáčky..... moc chutnala ale bylo jí málo.

  • Míla Kořínková | 12. 8. 2005 16:05

    V pátek pečené" kuře na čtvrtek", to je záruka výborného sobotního oběda, voní to nádherně -už se těším ,jak si na něm v práci o pauze pochutnám :-)) píšu si do oblíbených!

  • Petra Kvasničková | 12. 8. 2005 08:16

    TO NEMÁ CHYBU - tak reagovala rodina, když včera dojedli večeři. Udělala jsem ji manželovi k narozeninám, ještě si přidal, rodiče byli unešeni. Chválím toho, kdo vymyslel!!!

  • Evka | 9. 8. 2005 12:42

    Ten kečup jemný nebo ostrý ? Díky za brzkou odpověď !

  • Veronika | 9. 8. 2005 10:08

    ze všech těch nadšených reakcí jsem se nechala ovlivnit a také tento recept zkusila.Bohužel to nesplnilo mé očekávání, klasicky pečené kuře s křupavou kůrčičkou je lepší,teda alespoň pro mě a mého přítele.

  • jíťa | 1. 8. 2005 20:58

    vyborna obmena klasickeho peceneho kurete,doporucuji

  • Liza malá | 31. 7. 2005 20:41

    nic noveho....kure jako kure

  • Lucie | 29. 7. 2005 10:00

    re:DahibaJa jsem pekla kureci rizky minuly tyden a nemohla jsem uverit jak velky rozdil to je oproti grilovanym. Nalozila jsem kureci rizky do smesi na grilovani, uz presne nevim co tam bylo, ale paprika, cesnek, pepr, olej, vegeta atd. maso bylo nalozene v lednici zhruba 24 hodin. Jak jsem byla utahana z prace, tak jsem je nakonec soupla do trouby, upekla a nakonec podlila sladkokyselou omackou. Maso bylo vynikajici, rizky se ani trosku nezcvrkly, maso bylo stavnate a jemne az se na jazyku rozplyvalo. Jen nevim jestli to bylo tim pecenim nebo dlouhym marinovanim.

  • Martina Brown | 29. 7. 2005 02:54

    Absolutni mnamka. I moje americka rodina si hrozne pochutnala!! Roznhodne zarazuji mezi rodinne recepty!

  • Dave Piškuntálek | 25. 7. 2005 12:58

    Perfekt, skládám poklonu autorovi :)

  • Anonym | 24. 7. 2005 14:46

    Blanko, tak pridejte ten recept na kure Garibaldi, ja jsem moc zvedava na ten " chutnejsi spusob"

  • jara | 24. 7. 2005 12:56

    uplne k sezrani skvely recept

  • Blanka Hanáková | 18. 7. 2005 15:01

    Nic moc. Znám mnohem chutnější úpravu kuřete. Takové kuře Garibaldi, to je něco.

  • Lada Kovářová | 14. 7. 2005 10:27

    Lucie, já česnek (minimálně 4 stroužky - česnek máme moc rádi) krájím na plátky, které poskládám na kuře.

  • Lucie | 14. 7. 2005 09:07

    Dotaz - stroužky česneku dáváte celé nebo ho rozdrtíte? Já ho rozdrtila, ale asi to nebyla nejlepší volba. Kuchtila jsem to včera večer - příteli dneska k obědu, takže jak to chutná ještě nevím. Ale vonělo to naprosto úžasně. :o))

  • Irma Hlávková | 13. 7. 2005 23:25

    Výborné..........

  • Jana Ponáhlá | 13. 7. 2005 10:10

    Blanko Hanáková, jak se dělá kuře Garibaldi? Dej recept.Pro srovnání. Znám také lepší jídla, ale z tohoto soudku a v této jednoduchosti je to fakt vynikající jídlo.

  • Blanka Hanáková | 11. 7. 2005 14:46

    Samá chvála, tak jsem to taky zkusila, ale nic moc.Znám chutnější jídla. Takové kuře Garibaldi, to je něco !!!

  • zápalka | 11. 7. 2005 13:47

    Tak se mi podařilo zapomenout na ocet a zlehka to připálit, ale i přesto to bylo vynikající a konzumenti byli spokojeni s mou kulinářskou premiérou :o)Díky za recept

  • alka jurňová | 9. 6. 2005 11:03

    Přidávám se ke všem chválám a chválím také!! SUPER!!

  • ilona Tumpachová | 7. 6. 2005 19:20

    Je to naprosto vynikající, moc jsme si pochutnali,ja jsem ho i podlevala, aby bylo více omáčky a měloto velký úspěch. Moc díky za bezva recept, patří mezi oblíbené

  • Veronika | 6. 6. 2005 14:56

    Dva dotazy1. Musí se to kuře podlívat během pečení?2. Jak dlouho se přibližně peče?Zaujalo mě to a ráda bych tento recept zkusila.Děkuji za odpověď

  • zuzka miltakova | 6. 6. 2005 14:19

    Recept jsem vyzkousela a musim rict,ze je to vynikajici. Dekuji za recept.

  • Vlastimila Vacková | 4. 6. 2005 19:51

    Výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • anonim | 4. 6. 2005 14:11

    To jste objevili Ameriku kuře 100krát stejně pečené

  • Zdeněk ..... | 26. 5. 2005 20:03

    Je to výborné dnes jsem to zkoušel.

  • Anonym | 26. 5. 2005 14:50

    super, opravdu bomba, zpočatku jsem nevěřila, ale fakt úžasné

  • Jarka L. | 25. 5. 2005 11:43

    Opravdu pecka. Dělala jsem minulý týden přesně podle receptu a po celou dobu konzumace bašty jsem já i můj přítel pěli chválu. Výborné!

  • Radka | 21. 5. 2005 10:13

    Já znám tohle jídlo jako "Kanadské kuře". Složení omáčky je sice kapku jiné ale vpodstatě je to to samé. Je to jednoduché a moc dobré jídlo.

  • MílaK | 20. 5. 2005 07:39

    výborné,více snad nelze chválit

  • eviku | 19. 5. 2005 22:14

    Podobný recept znám jako "kanadské kuře" - dělal to kdysi v televizi Kovařík z Prima rány. Je to opravdu vynikající, od té doby, co jsem ho dělala poprvé, nesmím péct kuře klasicky. Dneska ho ale trumflo "Kuře ala Helča"! Je to taková "stejná krevní skupina", komu chutná tohle "Kuře na čtvrtek", ať to taky vyzkouší !!!

  • Věra Pelikánová | 19. 5. 2005 09:37

    Včera jsem recept vyzkoušela-skvělý. Hodnocení mého syna - mňam. Příště ho udělám znovu, bylo šťavnaté a fain kořeněné. Děkuji

  • Anik Lesinka | 16. 5. 2005 12:06

    Tak se přidávám ke všem již napsaným chválám!!! Dělala jsem tento recept a všem moooooc chutnal. A dokonce i tchýně si ode mě vzala recept! No ale: udělala jsem toho sice hodně, ale všichni si přídávali a tak na večeři jsem musela vařit a chystat něco jiného :-).Takže pozor! Dělejte toho víc než obvykle, je to hned pryč!!! :-)

  • Jozef Petrík | 16. 5. 2005 08:14

    Dovoľte mi poďakovať autorke za vynikajúci recept, vcera, i ked bola nedeľa, som to urobil a musim povedať, že i napriek mojej dlhej kuchárskej praxe, varenie je mojim koníčkom, som sa dlho nestretol s takýmto "papáníčkom", urcite sa stane mojim stalym repertoárovým "meisterstükom". Len este chcem podotknuť, že vo vašich receptoch veľmi rád listujem a tomu, kto sa stará o túto stránku, je treba vzdať hold, ďakujem.

  • Eva | 15. 5. 2005 14:16

    Dobrý, ale abych pravdu řekla, čekala jsem od toho víc....

  • Jana Vzdalena | 13. 5. 2005 21:26

    Je to vyborne , jednoduche , je to skvela zmena a muj chlap to muze ! Dekuji za dobry recept , ktery obohatil nas jidelni listek . Doporucuji . Jana :o)

  • Anonym | 12. 5. 2005 11:19

    Kuře je výborné a moc chutné,ale s přidáním trochu zázvoru a medu to nemá chybu

  • Alena | 12. 5. 2005 08:45

    Výborné, všichni si pochvalovali. Používám hodně plnotučnou hořčici, tak jsem přidala lžíci. S hranolkami to bylo vynikající.

  • Eliška | 10. 5. 2005 19:59

    Tak holky tohle kuře zkuste, je to super recept!!! Pro lidičky, co mají rádi pikantnější doporučuji dát víc čili. S manželem jsme si pochutnali. Manžel měl přílohu rýži a já nic. Obě varianty jsou super. Ještě to zkusíme s hranolkami. Papa a fakt to zkuste!

  • Mirda | 10. 5. 2005 18:46

    No takový průměrný recept, nijak moc mě to nenadchlo, myslela jsem že to bude větší bomba vzhledem k těm kladným recenzím. A určitě bych k tomu dělala bramborovou kaši.

  • Ivana | 9. 5. 2005 08:13

    Nebylo to špatné, ale asi příště nepřidám ocet. Bylo to kyselejší, tedy jiné, ale dobré. Jelikož to bylo poměrně mastné, tak brambory jako přílohu taky vyměním, akorát netuším za co.

  • Jirka | 8. 5. 2005 10:30

    Snědli jsme ho už ve stredu!!! VYNIKAJÍCÍ!!!

  • mlsoun jeden | 6. 5. 2005 11:30

    epochální

  • jana | 5. 5. 2005 05:51

    Vynikajici. Omacka skvela-dala jsem zazvor, bazalku, chilli...,maso stavnate, mekke, proste bez chyby. Super, diky za recept.

  • Klara | 4. 5. 2005 06:19

    "Masox" bez glutamanu lze koupit ve zdrave vyzive a nemeckym napisem koreni.Jsou to normalni kosticky ze zeleniny, tuku a koreni, prodavacka vam urcite poradi.

  • Anonym | 3. 5. 2005 11:36

    Foto se Líbí líbí je to jedlé škoda že to nevoní

  • Kuchařka on-line | 3. 5. 2005 09:57

    Fotku jsme jiz uverejnili, doufame, ze se bude libit :)

  • Dahiba | 2. 5. 2005 09:51

    Uz se u me objevil "pavlovův reflex" a teším se až kuře vyzkouším, ale pořád čekám až se objeví slibovaná fotka pokrmu :-)

  • Jirka Kuchař | 1. 5. 2005 12:20

    Já tento recept dělám už dva roky a trochu jsem, ho upravil. Omáčku nevařím, ale dělám na pánvi takto: Cibuli osmahnu, přidám cukr a nechám ho zkaramelizovat, pak přidám vše ostaní, nechám "přetáhnout" varem. Někdy přidám i protlak, třeba špetku bazalky, velmi často přidávám kousky ananau. Kuře ale nepeču, ale dělám v horkovzdušce. omáčkou porce před dokončením potřu, nechám zatáhnout a zbytkem omáčky přeliji porce na talíři. Omáčíme v ní kousky bramboru. Ty pečeme také v troubě nakrájené na srpečky. Je to fantastické jídlo, patří ke špičce v naší domácí kuchyni. Omáčku v této úpravě používám s jiným masem(na špízy a tak..) Úspěch vždy zaručen.

  • Racice | 30. 4. 2005 10:56

    Už,už.. jsem chtěla zase upéct kuře klasickým(fádním)způsobem,ale nakonec jsem to zkusila podle receptu a nelituji.Odměnou mi bylo přítelovo pomlaskávání a naprosto čistý talíř.Díky!!!!!

  • Abies Alba | 29. 4. 2005 12:02

    Výborný, dobrý, fakt dobrý... takové a jiné podobné výrazy se tu ozývaly během jídla.

  • Martina Zemaníková | 29. 4. 2005 08:50

    Bylo to super, omáčka je geniální.

  • Jana | 28. 4. 2005 09:09

    Znám to pod názvem Americké kuře.

  • Jana z VM | 28. 4. 2005 07:29

    Co to je za výraz - humáč? Nechápu, ale asi - když to podepsal anonym - to bude něco nehezkýho, ne? Ale už malé děti ví a učí se to, že se o žádném jídle neříká nic škaredého.....

  • Anonym | 26. 4. 2005 13:49

    humáč

  • Evík | 25. 4. 2005 08:24

    Dělala jsem taky v neděli a měla jsem velký úspěch:-))) Rodinka se olizovala a hrozně jim chutnala ta kořeněná omáčka s bramborem.Kuře bylo moc,moc dobré.Zařadím k oblíbeným receptům.;-)

  • Jirka Plaček | 24. 4. 2005 22:39

    Proč se ta kořeněná omáčka musí dopředu 10 minut vařit? Není to zbytečné?

  • vlaďka | 24. 4. 2005 14:28

    Kuře na čtrtek, bylo právě dnes,tedy v neděli. Dělala jsem ho s kořeněnou omáčkou a moravankou, másla jenom na vymazání pekáče a taky dobrý. Konzervativnější část rodiny měla k tomu rýži, ostatní kuskus. Všichni byli spokojeni.

  • Vlasta Vencová | 24. 4. 2005 13:35

    Výborné

  • Kuchařka on-line | 24. 4. 2005 12:38

    Naprosto vynikajici, mile nas tento recept prekvapil. Udelali jsme si ho misto ve ctvrtek v nedeli a presto to nemelo chybu ;) Jako prilohu jsme zvolili stouchane brambory s cibuli a cesnekem a pro milovniky ostrejsich pokrmu doporucuji jeste pokapat na taliri Tabascem. Nevahali jsme tomuto receptu udelat fotografii, takze se muzete tesit, ze se zde brzy objevi :P

  • Veronika R. | 22. 4. 2005 17:25

    já jsem tu kdysi nasla recept, ktery je podobny a stal se mi moooc oblibenym, je to podobny, kure osolit - naporcovany a omacku udelate z:polovina mnozstvi kecupu, druha horcice, zazvor, sul, pepr, cesnek. Tim kure pomazete a navrch date vzdy kolecko cibule...je to desne moc moc dobry!

  • Anonym | 22. 4. 2005 15:46

    Během pečení se to ještě musí podlévat?

  • Irma Hlávková | 22. 4. 2005 12:50

    Kuře je výborné,klidně by mohlo být v neděli.Moc mi chutnala z toho ta šťávička.

  • Abies Alba | 21. 4. 2005 17:23

    Tak jsem koupila Worch. omáčku v Lidlu a je bez glutamanu sodného... :-) Až kuře upeču, dám vědět, jak to dopadlo.

  • Anna | 21. 4. 2005 15:56

    Tak takhle podobně dělám Kuře či Králika na moravance, ještě k těmto věcem přidám zeleninu moravanka bez feferonky, ale kdo chce ostřejší tak ať ji tam nechá. A pak s bramborama nebo rýží.Je to moc dobré.

  • myška Jenny | 21. 4. 2005 12:45

    Glutaman sodný neobsahuje hovězí bujón od Vitany a možná že by to mělo i podobnou chuť, ale worchestrová omáčka má tu svojí chuť, takže nevím.

  • Dahiba | 21. 4. 2005 11:30

    Nezkoušel jste někdo upéct místo kuřecích čtvrtek kuřecí řízky???

  • Abies Alba | 18. 4. 2005 12:03

    Co se dá použít místo worchestrové omáčky? Potřebuju, aby tam nebyl glutaman. Díky.

  • Mirka Tolarová | 17. 4. 2005 14:36

    Mńam mňam!!! Sice jsme ho dělali včera (tj. v sobotu), ale zkusíme to i v jiné dny, protože je fakt vynikající. Omáčku jsme po uvaření rozmixovali tyčovým mixérem, aby tam nebyly kousky, ale komu nevadí, nemusí.. Po upečení se na kuřeti udělá naprosto vynikající "povlak". Měli jsme ho s brambory, což je podle našeho názoru nejlepší, protože rýži ani hranolky s omáčkou nedají tu pravou konzistenci a chuť. Ještě jednou chválíme, moc jsme si pochutnali!

  • Mirka Bernier | 18. 10. 2004 00:17

    Mooooooooooooc dobry! Pridala jsem k tomu jeste 2 lzicky koreni na kure, parada!

  • Mirka Bernier | 15. 10. 2004 23:26

    Sice je patek ale snad se mi to podari!

  • Anonym | 18. 9. 2004 20:43

    klidně by mohlo být i na neděli,hned zítra to uvařím

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Cukr Kečup - jemný Kuřecí maso Máslo Ocet Pepř mletý Sůl Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Kynuté těsto na Buchty, Záviny, Koláče,  Rohlíky...

Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Rajský salát - light

Rajský salát - light

Banánové placičky / palačinky

Banánové placičky / palačinky

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

102
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
36
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
34
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
29
Mrkvový dort rychlý
Mrkvový dort rychlý
28
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Kuře na česneku
Kuře na česneku
Kuře na česneku se skořicí
Kuře na česneku se skořicí
Kuře na debrecínském zelí
Kuře na debrecínském zelí
Kuře na houbách
Kuře na houbách
Kuře na chilli a na česneku - výborná rychlovka
Kuře na chilli a na česneku - výborná…
  • Recepty.cz
  • Kuře na čtvrtek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact