• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
Napište svůj komentář k receptu

Kuře kachna

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře kachna
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      ks kuře
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 2
      dl pivo - černé
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, naplníme propláchnutým zelím, vložíme do pekáče, ve kterém je hrubě pokrájená cibule a česnek. Posypeme kmínem, podlijeme pivem a pečeme doměkka. Během pečení podléváme vypečenou šťávou a pivem. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře a la kachna II.

Kuře a la kachna II.

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petule B. | 15. 6. 2008 20:06

    Výborný recept. Zelí jsem ale dala do pekáče pod kuřecí čvrtky, šoupla do něj pár plátků jablka a bylo vynikající, jedno z nejlepších co jsem jedla! Podlévala jsem černým Kozlem a kuřecí čvrtky prošpikovala několika klínky slaniny. Chutnalo celé rodině.

  • Anonym | 2. 4. 2008 17:21

    Když tam dáte světlé pivo, není to ono. právě to černé dá tomu kuřeti chuť kachny...fakt!

  • Majka Rončáková | 1. 4. 2008 13:20

    Taky to dělám se světlým pivem, zelí dám dovnitř i do pekáče a pak je obě promíchám.Je to výborné

  • Lucia Drotárová | 29. 3. 2008 22:13

    Moc dobrý, pekla jsem v uzavřeném pekáči krom posledních 10 minut. Zelí jsem dala dovnitř i pod kuře, pod kuřetem bylo značně lepší :-) Kolem, na i do kuřete jsem poházela kousky slaniny...Příště dám zelí jen kolem a pod kuře, a cibuli dovnitř kuřete.

  • Věra Jirkůvová | 27. 8. 2007 13:07

    No komentáře jsou různé. Po velmi dlouhém váhání jsem to uvařila, bylo to chutné, ale s kachnou to nemá nic společného. Myslím, že když je chuť na kachnu, udělej kachnu a když na kuře udělej kuře ala kuře.

  • Eva P. | 23. 2. 2007 17:37

    Moc dobré, rychle a chutne, obzvaste pro milovniky kysaného zeli.Nemela jsem cerné pivo, dala svetlé a taky to bylo fajn.

  • Jaroslav Behenský | 14. 1. 2007 16:30

    Dávám 3. Ani nejlepší, ani nejhorší.

  • Lenka Michalová | 26. 11. 2006 22:22

    Dnes jsem ho udělala , moc nám to chutnalo

  • Zdeňka Nováková | 20. 11. 2006 11:42

    ještě chutnější je pokud do kuřete vložíme vydlabanou patku chleba, naplněnou sádlem. Sádlo se vsákne do chleby a ten pustí štávu, podobnou kachní chuti. To vše je výtečné

  • pavla mala | 17. 11. 2006 21:50

    vsem doporucuji velmi dobre

  • Renata | 17. 11. 2006 17:59

    Lenko Dobešová, dělám to podobně, ale ještě na zelí pokladu plátky anglické slaniny. To je pak vůně po celém bytě a ještě nikdy nic nezbylo.

  • Anonym | 26. 8. 2006 17:19

    Je to fakt skvělé!!!!

  • Anonym | 2. 4. 2006 21:23

    Výborné

  • Anonym | 21. 3. 2006 20:15

    Prom inte, uz sem si všimla - čeným

  • Jana | 21. 3. 2006 20:13

    Pivem podlít černým nebo světlým?

  • Luba | 20. 3. 2006 22:15

    Emilo Š. s těmi jablky nám to moc chutnalo, díky za nápad

  • Lenka Zavřelová | 24. 2. 2006 22:36

    Lenko Dobešová, já to dělám naprosto stejně jako vy. Je to výborné a zrovna zítra to bude na oběd.

  • Emilia Šípová | 9. 2. 2006 21:42

    Mezi zelí krájím ještě jedno či dvě (podle velikosti) jablka, změní to trochu chuť ale je to dobré

  • Fleur | 18. 9. 2005 10:33

    Výborné, jednoduché

  • Lenka Dobešová | 14. 8. 2005 07:38

    Já to dělám jinak.Nejdřív v hrnci osmažím cibuli na sádle pak jemně zahustím hl.moukou,odstavím,trochu zelí dám do hrnce na zelí pokladu rozčtvrtěné kuře (osolené,okmínované) a opět na kuře zbytek zelí,peče se 30 min. přikryté a po 30 min. zelí odsunu z kuřete a nechám dopéct než se kuře jemně zbarví.Je to výborné s knedlíkem.

  • igor skocdopole | 13. 8. 2005 20:23

    nic moc-mohlo to byt lepsi.

  • zuzana lechnyrova | 29. 3. 2005 12:26

    uz se tesim, az to vyzkousim. mame ale raeji zeli sladne nez kysele. muzu k tomu dat normalni sladke cervene zeli? dekuji za info.

  • anton dubicky | 3. 2. 2005 17:42

    uz som podobne nieco varil ale skuste ktomu pridat nakrajane platky jablka a ku koncu pecenia potriet kura karamelom.

  • Jára | 30. 11. 2004 13:53

    Dělám něco podobného.Zelí, anglická slanina, cibule a navrch kuře solené a hodně posypané grilovacím kořením.Přikryté peču.Příloha noky neboli hop do vody.

  • Luba | 30. 9. 2004 19:01

    Skvělé!!!!!!!!

  • Lubor | 18. 8. 2004 22:23

    Dával jsem i paprikovou klobásu do zelí a bylo také dobré, zase trochu jiné než jen se samotným zelím

  • Silvie Eisenbruková | 18. 8. 2004 20:05

    Moc doporučuji přidat do zelí, kterým kuře naplníme a rovněž do zelí, kterým kuře obložíme, jednu či dvě velice kvalitní čabajky. Jídlo, již tak vyjimenčné chuti, dostane další rozměr. Vřele doporučuji, v konečném důsledku se dá tímto vyhnout přidání sádla, ne každý ho má běžně v lednici.

  • laco | 10. 8. 2004 09:50

    Zeli se tam muz dat i pod kure - treba kilo

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:28

    Tak jsem úplně hloupá - tento recept má být kuře a lá kachna a já napsala recept na kuře a lá husa, ale ono to vyjde skoro nastejno.....

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:26

    Jerště jeden dodatek - já nedávám ani cibuli, ani česnek, pouze drcený kmín, to sádlo a černé pivo, nakonec ta jablka.

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:25

    Ještě maličkost - to pivo musí být černé, jinak to není ono a zapomněla jsem, že dávám lžíci sádla, aby to bylo opravdu jako HUSA!

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:24

    Tento recept znám, dělám ho už léta - sice trošku jiný postup a zelí dělám zvlášť. Celé to vylepším a zjemním na plátky nakrájenými oloupanýmí jablky (asi 2-3 menší), která přidávám ke konci, než oddělám vrchni pekáček, aby všechno krásně zčervenalo.

  • Soňa | 26. 7. 2004 11:18

    Necpu to zelí do kuřete,ale je to výborné.

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:41

    Moc chutné

  • Pešek | 21. 7. 2004 11:14

    Jano, nemá Váš pes zvýšenou hladinu cholesterolu po takové dobrotě ?

  • jana | 21. 7. 2004 08:59

    Ja dávám kuřeti do břicha vydlabanou patku chleba naplněnou sádlem, tu po upečení servíruju psovi

  • Dana Slánská | 13. 7. 2004 06:58

    Vynikající a chutná báječně, mám zařazeno do oblíbených receptů

  • marco ramundo | 5. 7. 2004 21:29

    zítra jdu na to

  • Alice | 29. 6. 2004 19:09

    Moc nám to chutnalo

  • Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:36

    Vynikající!!

  • Anonym | 18. 6. 2004 22:09

    Moc dobré s chlupatým knedlíkem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuře Kuřecí maso Kysané zelí Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí plátky v alobalu

Kuřecí plátky v alobalu

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Sýrová polévka V.

Sýrová polévka V.

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Bramborovo-dýňové placičky

Bramborovo-dýňové placičky

Krémová polévka z červené řepy

Krémová polévka z červené řepy

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

133
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
53
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým…
30
Ledový salát jako příloha
Ledový salát jako příloha

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact