• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
Napište svůj komentář k receptu

Kuře kachna

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře kachna
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      ks kuře
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 2
      dl pivo - černé
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, naplníme propláchnutým zelím, vložíme do pekáče, ve kterém je hrubě pokrájená cibule a česnek. Posypeme kmínem, podlijeme pivem a pečeme doměkka. Během pečení podléváme vypečenou šťávou a pivem. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře a la kachna II.

Kuře a la kachna II.

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petule B. | 15. 6. 2008 20:06

    Výborný recept. Zelí jsem ale dala do pekáče pod kuřecí čvrtky, šoupla do něj pár plátků jablka a bylo vynikající, jedno z nejlepších co jsem jedla! Podlévala jsem černým Kozlem a kuřecí čvrtky prošpikovala několika klínky slaniny. Chutnalo celé rodině.

  • Anonym | 2. 4. 2008 17:21

    Když tam dáte světlé pivo, není to ono. právě to černé dá tomu kuřeti chuť kachny...fakt!

  • Majka Rončáková | 1. 4. 2008 13:20

    Taky to dělám se světlým pivem, zelí dám dovnitř i do pekáče a pak je obě promíchám.Je to výborné

  • Lucia Drotárová | 29. 3. 2008 22:13

    Moc dobrý, pekla jsem v uzavřeném pekáči krom posledních 10 minut. Zelí jsem dala dovnitř i pod kuře, pod kuřetem bylo značně lepší :-) Kolem, na i do kuřete jsem poházela kousky slaniny...Příště dám zelí jen kolem a pod kuře, a cibuli dovnitř kuřete.

  • Věra Jirkůvová | 27. 8. 2007 13:07

    No komentáře jsou různé. Po velmi dlouhém váhání jsem to uvařila, bylo to chutné, ale s kachnou to nemá nic společného. Myslím, že když je chuť na kachnu, udělej kachnu a když na kuře udělej kuře ala kuře.

  • Eva P. | 23. 2. 2007 17:37

    Moc dobré, rychle a chutne, obzvaste pro milovniky kysaného zeli.Nemela jsem cerné pivo, dala svetlé a taky to bylo fajn.

  • Jaroslav Behenský | 14. 1. 2007 16:30

    Dávám 3. Ani nejlepší, ani nejhorší.

  • Lenka Michalová | 26. 11. 2006 22:22

    Dnes jsem ho udělala , moc nám to chutnalo

  • Zdeňka Nováková | 20. 11. 2006 11:42

    ještě chutnější je pokud do kuřete vložíme vydlabanou patku chleba, naplněnou sádlem. Sádlo se vsákne do chleby a ten pustí štávu, podobnou kachní chuti. To vše je výtečné

  • pavla mala | 17. 11. 2006 21:50

    vsem doporucuji velmi dobre

  • Renata | 17. 11. 2006 17:59

    Lenko Dobešová, dělám to podobně, ale ještě na zelí pokladu plátky anglické slaniny. To je pak vůně po celém bytě a ještě nikdy nic nezbylo.

  • Anonym | 26. 8. 2006 17:19

    Je to fakt skvělé!!!!

  • Anonym | 2. 4. 2006 21:23

    Výborné

  • Anonym | 21. 3. 2006 20:15

    Prom inte, uz sem si všimla - čeným

  • Jana | 21. 3. 2006 20:13

    Pivem podlít černým nebo světlým?

  • Luba | 20. 3. 2006 22:15

    Emilo Š. s těmi jablky nám to moc chutnalo, díky za nápad

  • Lenka Zavřelová | 24. 2. 2006 22:36

    Lenko Dobešová, já to dělám naprosto stejně jako vy. Je to výborné a zrovna zítra to bude na oběd.

  • Emilia Šípová | 9. 2. 2006 21:42

    Mezi zelí krájím ještě jedno či dvě (podle velikosti) jablka, změní to trochu chuť ale je to dobré

  • Fleur | 18. 9. 2005 10:33

    Výborné, jednoduché

  • Lenka Dobešová | 14. 8. 2005 07:38

    Já to dělám jinak.Nejdřív v hrnci osmažím cibuli na sádle pak jemně zahustím hl.moukou,odstavím,trochu zelí dám do hrnce na zelí pokladu rozčtvrtěné kuře (osolené,okmínované) a opět na kuře zbytek zelí,peče se 30 min. přikryté a po 30 min. zelí odsunu z kuřete a nechám dopéct než se kuře jemně zbarví.Je to výborné s knedlíkem.

  • igor skocdopole | 13. 8. 2005 20:23

    nic moc-mohlo to byt lepsi.

  • zuzana lechnyrova | 29. 3. 2005 12:26

    uz se tesim, az to vyzkousim. mame ale raeji zeli sladne nez kysele. muzu k tomu dat normalni sladke cervene zeli? dekuji za info.

  • anton dubicky | 3. 2. 2005 17:42

    uz som podobne nieco varil ale skuste ktomu pridat nakrajane platky jablka a ku koncu pecenia potriet kura karamelom.

  • Jára | 30. 11. 2004 13:53

    Dělám něco podobného.Zelí, anglická slanina, cibule a navrch kuře solené a hodně posypané grilovacím kořením.Přikryté peču.Příloha noky neboli hop do vody.

  • Luba | 30. 9. 2004 19:01

    Skvělé!!!!!!!!

  • Lubor | 18. 8. 2004 22:23

    Dával jsem i paprikovou klobásu do zelí a bylo také dobré, zase trochu jiné než jen se samotným zelím

  • Silvie Eisenbruková | 18. 8. 2004 20:05

    Moc doporučuji přidat do zelí, kterým kuře naplníme a rovněž do zelí, kterým kuře obložíme, jednu či dvě velice kvalitní čabajky. Jídlo, již tak vyjimenčné chuti, dostane další rozměr. Vřele doporučuji, v konečném důsledku se dá tímto vyhnout přidání sádla, ne každý ho má běžně v lednici.

  • laco | 10. 8. 2004 09:50

    Zeli se tam muz dat i pod kure - treba kilo

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:28

    Tak jsem úplně hloupá - tento recept má být kuře a lá kachna a já napsala recept na kuře a lá husa, ale ono to vyjde skoro nastejno.....

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:26

    Jerště jeden dodatek - já nedávám ani cibuli, ani česnek, pouze drcený kmín, to sádlo a černé pivo, nakonec ta jablka.

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:25

    Ještě maličkost - to pivo musí být černé, jinak to není ono a zapomněla jsem, že dávám lžíci sádla, aby to bylo opravdu jako HUSA!

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:24

    Tento recept znám, dělám ho už léta - sice trošku jiný postup a zelí dělám zvlášť. Celé to vylepším a zjemním na plátky nakrájenými oloupanýmí jablky (asi 2-3 menší), která přidávám ke konci, než oddělám vrchni pekáček, aby všechno krásně zčervenalo.

  • Soňa | 26. 7. 2004 11:18

    Necpu to zelí do kuřete,ale je to výborné.

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:41

    Moc chutné

  • Pešek | 21. 7. 2004 11:14

    Jano, nemá Váš pes zvýšenou hladinu cholesterolu po takové dobrotě ?

  • jana | 21. 7. 2004 08:59

    Ja dávám kuřeti do břicha vydlabanou patku chleba naplněnou sádlem, tu po upečení servíruju psovi

  • Dana Slánská | 13. 7. 2004 06:58

    Vynikající a chutná báječně, mám zařazeno do oblíbených receptů

  • marco ramundo | 5. 7. 2004 21:29

    zítra jdu na to

  • Alice | 29. 6. 2004 19:09

    Moc nám to chutnalo

  • Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:36

    Vynikající!!

  • Anonym | 18. 6. 2004 22:09

    Moc dobré s chlupatým knedlíkem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuře Kuřecí maso Kysané zelí Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Ovocný salátek

Ovocný salátek

Lučinovo-nivová pomazánka

Lučinovo-nivová pomazánka

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

103
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
97
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
42
Nepečený karamelový Lotus dezert / pohár
Nepečený karamelový…
41
Mrkvové smoothie s jogurtem
Mrkvové smoothie s…
38
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact