• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře Cacciatori
Napište svůj komentář k receptu

Kuře Cacciatori

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře Cacciatori
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (3-4 ks), mohou být i kuřecí
    • 60
      g škrob může být i kukuřičný
    • olej
    • 1
      ks cibule větší
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      ks zelená paprika
    • 3
      ks rajčata 2-3
    • červené víno
    • rajský protlak nebo kečup
    • těstoviny penne, farfalle apod.
    • sýr
    • petržel zelená

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky masa, obalené škrobem. Maso shrnem stranou, přidáme kostičky cibule, trochu osmahneme, dále proužky papriky, bobkové listy, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepem a podusíme.
2
Poté přidáme dílky rajčat, petrželku, protlak a trochu červeného vína. Necháme lehce přejít varem. Podáváme s těstovinami, které trochu promastíme syrovým máslem a posypeme strouhaným sýrem - před podáním nepromícháváme, ale maso i přílohu dáme na talíř zvlášť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milada | 17. 1. 2012 20:19

    Já si zasa neumím představit kuře s bramborama. Tento recept (Pollo cacciatore - Kuře myslivce) je snad spolu s Osso bucco nejznámějším italským jídlem, obsahujícím maso, v celém světě. V Itálii se vždy (...) podává s těstovinou, tak jak Osso bucco s Milánským rizotem (Risotto milanese). Protože těstovina je v tomto případě jenom příloha, tak ani se nemastí máslem a ani se nesype syrem! Do vody, ve které se vaří, se přidáva bobkový list kvůli chuti a olivový olej, aby se těstovina nepolepila. Maso se v ničem neobaluje (škrob, mouka atd.)! Co se týče kombinace těstovina a kuře - je naprosto normální - v Itálii (a nejen tam) je to běžná kombinace. U nás doma taky. Ani si neumím představit jíst "Pollo cacciatore" s něčím jiným.

  • Vlaďka Daranská | 6. 5. 2008 06:54

    Recept vyzkoušen,chutnalo nám,známkuji 1 :c)

  • Sylva Karešová | 5. 5. 2008 12:57

    Vlaďko, no jo, to máš pravdu, že mnozí jen ze zvyku nechtějí něco ani ochutnat :-D Někdy je to pochopitelné, jindy zase naopak zcela nepochopitelné. Někdy přicházejí o nové zážitky z nových chutí... Atd atd.. Já jsem si tedy těstoviny oblíbila velmi, docela jedno, v jakém jídle, s jakými dalšími přísadami atd. :-)

  • Vlaďka Daranská | 5. 5. 2008 08:30

    Zajisté máte,Sylvo,pravdu,že je to již běžné,baštit kuře s těstovinami v různýchi podobách:-)(tu tradici jsem myslela tak,že klasická česká kuchyně používala spíše brambory,na těstoviny si přivykla později).Ale mám takové zkušenosti,že se na tuto kombinaci pohlíží i dnes trochu nedůvěřivě.Jsou to ovšem pohledy starších lidí,moje babičky například brblaly a nechtěly ochutnat,zvyk je železná košile...nakonec si daly ty brambory:-)

  • Sylva Karešová | 5. 5. 2008 01:00

    Vlaďko, mně tedy kombinace kuřete a těstovin netradiční nepřijde, naopak je k vidění docela často, nejen doma, ale i v restauracích. Zejména právě v těstovinových salátech je často kuřecí maso, nejlépe grilované. Je to dobrá kombinace, chutná. Stejně jako kuře a gnocchi... :-)

  • Vlaďka Daranská | 4. 5. 2008 19:16

    Zítra recept vyzkouším,už se na to těším:) Co se týče kombinace 'těstoviny a kuře' - netradiční ,ale chutné...Každému vyhovovat nemusí,ale určitě doporučuji zkusit!Moje mamka je skvělá kuchařka a na tuhle kombinaci mě navedla před časem,když upekla kuře a podávala k němu těstovinový salát.Pro nás novinka,ale pochutnali jsme si moc.Tak kdo jste dosud nevyzkoušel,určitě vyzkoušejte:c)

  • iva nemcova | 4. 5. 2008 16:50

    diky za odpoved, ja zatim vzdycky misto Hery do vseho vrazim maslo a je to... Jinak koukam,ze recept dostal za 5, autor by nam mohl sdelit,copak mu na tomle receptu nechutnalo ( pokud ho opravdu vyzkousel uvarit.... ) Jeste ke kombinaci s testovinami :kdyz varim treba gulas,tak omackou z nej ochutim testoviny a podam jako prvni chod a pak podavam maso jako druhy chod. Manzel (ital) je nadmiru spokojen :-))),ja tomu rikam ,ze varim ceska jidla na italsky zpusob. Takze myslim ,ze takto vyuziji i tenhle recept,protoze se mi libi.

  • Karla Vilimkova | 2. 5. 2008 09:24

    nahradit Heru je celkem tezke. pouzivam misto ni asi nejvice Valley, ale musi se to vyzkouset, kazdy ma jine chute.

  • iva nemcova | 1. 5. 2008 12:19

    karlo,mam na Vas maly dotaz. ja taky ziji v Italii,chtela bych vedet,co pouzivate misto ceske Hery? nebo co je v Italii jeji italska nahrada? Omlouvam se ,ze se muj komentar netyka receptu :-)

  • Di | 30. 4. 2008 17:38

    Mně je celkem jedno, jestli by se italskému myslivci líbil kečup nebo jestli tohle jídlo připadne Italům divné. Sice vím, že Italové těstoviny jako přílouhu nepoužívají, ale já vařím pro svoji rodinu a ta rozhodně italská není. Recept jsem kdysi viděla na televizním kanálu OK3 - jestli ještě vůbec někdo pamatuje, že něco takového existovalo. Vyzkoušela ho a dávám ho dál v podobě, v jaké jsem nakoupila.

  • Karla Vilimkova | 30. 4. 2008 17:35

    ziju v Italii 17 let, testoviny jedi jako prvni chod, kure tak jak je popsano v receptu jako druhy.Uprimne receno co se tyce kuchyne jsou molto tradicionaliste a maji v tomto smeru pravdu. Kazdopadne recept vyzkousim.

  • Frantiska :) | 30. 4. 2008 16:55

    no i v Italii jsou zmeny ... italske casopisy o vareni prinaseji i kombinaci testovin s kuretem :) doba se meni, ale je pravda, ze spouste italu prijde tato kombinace divna

  • Karla Vilimkova | 30. 4. 2008 09:54

    souhlasim lepsi protlak nebo treba vic cerstvych rajcat.Italove kecup skoro nepouzivaji do jejich tradicni kuchyne. A testoviny by s kuretem jako jeden chod nikdy nejedli.

  • Kamil Krybus | 30. 4. 2008 09:01

    Nevím, jestli by se italskému myslivci líbil v pokrmu ten kečup. Asi bych zůstal u dobrého protlaku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Kuřecí maso Olej Pepř mletý Petržel Rajčata Rajský protlak Škrob Sýr Těstoviny Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Špecle s kořenovou zeleninou

Špecle s kořenovou zeleninou

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Segedínský guláš
Segedínský guláš
28
Řízky plněné šunkovo-sýrovou smaženicí
Řízky plněné šunkovo…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Kuře Cacciatori
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact