• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře a la bažant
Napište svůj komentář k receptu

Kuře a la bažant

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře a la bažant
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 3
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • nové koření
    • pepř celý
    • slanina

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, dáme do pekáče s pokrájeným česnekem a cibulí, přidáme koření a slaninu, podlejeme vodou a pečeme zakryté asi hodinu. Pak dopečeme asi 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře ala bažant

Kuře ala bažant

Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • stavča07 | 20. 10. 2013 08:17

    vytvořeno dle davida a původního receptu, a manžel, tchán i děti snědli úplně všechno... měli jsme s bramborovou kaší... výborné

  • david | 14. 1. 2013 11:05

    koreni pepr cely,bobkovy list,nove koreni, jalovec, kmin,sul,nalozit do laku ( cervene vino a vyvar-nejlepe v nem povarit veskere koreni a i to vino). nadrobno nakrajenou korenovou zeleninou(mrkev,celer,petrzel,cibule,cesnek)pak nechat par dni v lednici mozno prelozit.potom pect v uzavrenem pekaci.kdyz je maso upecene pridam do pekacku kolem kurete kysele zeli a jeste dopekam.na tento recept je idealni kure pred pecenim naporcovat,vubec nejlepsi jsou stehynka.diky laku a tomu zeli jsou vsak i prsa stavnata.po upeceni nejlip nechat v troube pres noc a jist az druhy den.preji dobrou chut .ps zeleninu nevarim,jen pecu

  • rozežraná | 15. 11. 2012 20:55

    A kde je červený víno??? :-\ Trošku odbytej recept.

  • Jarouš | 9. 8. 2011 20:27

    Chybí tam jalovec.

  • Ladia - | 31. 7. 2010 13:09

    Kuře jsem ještě posypala kořením na divočinu, naložila do nálevu, jak píše paní Lucie a pak upekla. Bylo to moc dobré.

  • Mirka Mikulaskova | 25. 6. 2007 15:13

    My jsme tak zese pekli za meho mladi kraliky, bylo to moc dobre.Ale myslim, e tam jeste nasi krajeli mrkev na kolecka.

  • Lucie | 29. 5. 2007 12:18

    Kuře ala bažant se v naší rodině dělá už několik desetiletí, dřív jsme tak dělali hlavně holoubata, ale ty dnes už nemáme.Kuře vždy ale nejprve naložíme do nálevu s výše uvedeným kořením + jalovcem a teprve poté pečeme. Podáváme s knedlíkem.

  • Kamil Krybus | 28. 5. 2007 22:32

    Doporučuji dát trochu másla a ještě přidat asi 5 jalovčinek (rozmáčknutých). Moc fajnový recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Kuřecí maso Nové koření Pepř celý Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Pravé řecké Pasticcio

Pravé řecké Pasticcio

Nutelový dort II.

Nutelový dort II.

Lasagne bez bešamelu

Lasagne bez bešamelu

Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

125
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
119
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
117
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
105
Máslové řízky
Máslové řízky
87
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Kuře a la bažant
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact