• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře a la bažant
Napište svůj komentář k receptu

Kuře a la bažant

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře a la bažant
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 3
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • nové koření
    • pepř celý
    • slanina

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, dáme do pekáče s pokrájeným česnekem a cibulí, přidáme koření a slaninu, podlejeme vodou a pečeme zakryté asi hodinu. Pak dopečeme asi 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře ala bažant

Kuře ala bažant

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.

Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • stavča07 | 20. 10. 2013 08:17

    vytvořeno dle davida a původního receptu, a manžel, tchán i děti snědli úplně všechno... měli jsme s bramborovou kaší... výborné

  • david | 14. 1. 2013 11:05

    koreni pepr cely,bobkovy list,nove koreni, jalovec, kmin,sul,nalozit do laku ( cervene vino a vyvar-nejlepe v nem povarit veskere koreni a i to vino). nadrobno nakrajenou korenovou zeleninou(mrkev,celer,petrzel,cibule,cesnek)pak nechat par dni v lednici mozno prelozit.potom pect v uzavrenem pekaci.kdyz je maso upecene pridam do pekacku kolem kurete kysele zeli a jeste dopekam.na tento recept je idealni kure pred pecenim naporcovat,vubec nejlepsi jsou stehynka.diky laku a tomu zeli jsou vsak i prsa stavnata.po upeceni nejlip nechat v troube pres noc a jist az druhy den.preji dobrou chut .ps zeleninu nevarim,jen pecu

  • rozežraná | 15. 11. 2012 20:55

    A kde je červený víno??? :-\ Trošku odbytej recept.

  • Jarouš | 9. 8. 2011 20:27

    Chybí tam jalovec.

  • Ladia - | 31. 7. 2010 13:09

    Kuře jsem ještě posypala kořením na divočinu, naložila do nálevu, jak píše paní Lucie a pak upekla. Bylo to moc dobré.

  • Mirka Mikulaskova | 25. 6. 2007 15:13

    My jsme tak zese pekli za meho mladi kraliky, bylo to moc dobre.Ale myslim, e tam jeste nasi krajeli mrkev na kolecka.

  • Lucie | 29. 5. 2007 12:18

    Kuře ala bažant se v naší rodině dělá už několik desetiletí, dřív jsme tak dělali hlavně holoubata, ale ty dnes už nemáme.Kuře vždy ale nejprve naložíme do nálevu s výše uvedeným kořením + jalovcem a teprve poté pečeme. Podáváme s knedlíkem.

  • Kamil Krybus | 28. 5. 2007 22:32

    Doporučuji dát trochu másla a ještě přidat asi 5 jalovčinek (rozmáčknutých). Moc fajnový recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Kuřecí maso Nové koření Pepř celý Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře s paprikou a olivami

Kuře s paprikou a olivami

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Žemlovka s brusinkami

Žemlovka s brusinkami

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

367
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
172
Mayská horká čokoláda s chilli
Mayská horká čokoláda s…
31
Kávový zákusek - řezy
Kávový zákusek - řezy
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Kukuřičný chléb II.
Kukuřičný chléb II.

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Kuře a la bažant
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact