• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kuře 5x jinak

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře 5x jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      ks kuřecí maso prsa
    • olivy
    • mandle
    • rajčata sušená
    • uzené maso
    • sýr
    • anglická slanina
    • koření
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Každé prsíčko hustě prošpikujeme jednou z výše uvedených ingrediencí, osolíme a okořeníme každé jiným kořením podle chuti. Koření by ale nemělo přebít chuť ingrediencí. Pět kousků alobalu lehce potřeme olivovým olejem, na každý dáme jeden kousek masa, který obalíme anglickou slaninou, pevně uzavřeme a dáme grilovat (případně pečeme v troubě).
2
Hotové maso nakrájíme na porce a rozdělíme na talíře tak, aby každý měl ode všeho kousek. Když je víc lidí, naaranžujeme na velkou mísu.
3
Jako příloha jsou dobré šťouchané brambory, ale také jenom bageta a jemný zeleninový salát (nejlépe hlávkový nebo ledový). Můžeme špikovat dalšími ingrediencemi, jako sušené švestky, řapíkatý celer, sardelky, kapary - fantazii se meze nekladou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 26. 1. 2007 12:02

    Di, tím chlácholil pan psycholog kdysi už moje rodiče, že leváci bývají velmi inteligentní. Tak se podle toho řídím:-)))) A co se týká estetické úpravy jídel, jsem na tom úplně stejně, jako Vy. Uvařím výborně ( většinou ), ale spoléhám na to, že když se nají žaludek, oči už tolik nemusejí jíst:-))))

  • Di | 26. 1. 2007 09:55

    No o levácích bych pak řekla, že mají obě ruce pravé. I když k vaření se asi také dost potřebuje hlava. Já totiž moc šikovná na ruce nejsem, takže uvařím (prý skvěle), ale už třeba neumím nazdobit (takže mně navíc chybí ještě výtvarné cítění). Buďte na své leváctví hrdá, z letitého pozorování mých studentů jsem získala pocit, že ti mezi těmi nejschopnějšmí, j e hodně leváků.

  • Sc. | 26. 1. 2007 09:14

    Di, to je pořád dokola. Když má někdo, jak se říká "dvě levé ruce" (i když nevím, proč se to říká, já jsem levák a nestydím se za to a dokonce si troufám říct, že je to někdy velká výhoda), tak jenom kritizuje a kritizuje. Ale my to asi nezměníme, tak můžeme při čtení takových "komentářů" jenom tiše trpět.

  • Marie Horáková | 26. 1. 2007 08:25

    Di, to máte pravdu a specielně toto není striktní recept, spíš jen inspirace a jestli si anonym uvařil tak, že se to nedalo jíst / já pochybuji, že to dělal /, je jen jeho špatná vizitka a opravdu se nemá čím chlubit.

  • Di | 26. 1. 2007 07:57

    Anonymní příspěvky by se snad neměly zveřejňovat. Je zajímavé, jak člověk dostane kuráž, když se nemusí podepsat. "Je to hnusný, nechutný, je to humus..." Stále dokola. Výrazy svědčí - řekla bych - o jednom autorovi. Jako kdyby se chtěl někomu pomstít za to, že se mu jídlo nevyvedlo. Podle mého patří anonymy do koše.

  • Katerina Noskova | 25. 1. 2007 20:09

    tak dobre jidlo jsem dlouho nemela i kdyz sem vegetarianka uz jenom ta vune a ty rajcata vyyyborne

  • Anonym | 25. 1. 2007 17:15

    Nedalo se to jíst, bylo to nechutný...

  • Paroubková | 22. 1. 2007 13:38

    Skvělí recept a také to moc dobře chutná a je to jednoduché....mojí milované rodině to moc chutnalo...a proto jsem se rozhodal sem napsat...doufám že tu budou přidány další chutné recepty...aby jsem a né jen já mohla zkoušet něco nového...

  • Anonym | 21. 1. 2007 10:19

    nezní to vůbec špatně. Může to být moc dobrý!

  • Věra Čtvrtlíková | 18. 1. 2007 09:13

    bylo to výorné, budu opakovat.

  • Lucie | 17. 1. 2007 16:03

    výborné,koukám,ale,že tu moc komentářů není.dneska už ženský nevaří?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:04

    Dobrý nápad .A ty sušená rajčata,no paráda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Kuřecí maso Mandle Olivy Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené banány

Smažené banány

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Staročeský guláš

Staročeský guláš

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Bramboráky (křupavé)

Bramboráky (křupavé)

Sváteční řezy s tvarohem a jablky

Sváteční řezy s tvarohem a jablky

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

126
Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-cizrnové karí
67
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové…
25
Kapr pečený s bylinkami na másle
Kapr pečený s bylinkami…
23
Jarní závitky
Jarní závitky
22
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact