• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kuře 5x jinak

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře 5x jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      ks kuřecí maso prsa
    • olivy
    • mandle
    • rajčata sušená
    • uzené maso
    • sýr
    • anglická slanina
    • koření
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Každé prsíčko hustě prošpikujeme jednou z výše uvedených ingrediencí, osolíme a okořeníme každé jiným kořením podle chuti. Koření by ale nemělo přebít chuť ingrediencí. Pět kousků alobalu lehce potřeme olivovým olejem, na každý dáme jeden kousek masa, který obalíme anglickou slaninou, pevně uzavřeme a dáme grilovat (případně pečeme v troubě).
2
Hotové maso nakrájíme na porce a rozdělíme na talíře tak, aby každý měl ode všeho kousek. Když je víc lidí, naaranžujeme na velkou mísu.
3
Jako příloha jsou dobré šťouchané brambory, ale také jenom bageta a jemný zeleninový salát (nejlépe hlávkový nebo ledový). Můžeme špikovat dalšími ingrediencemi, jako sušené švestky, řapíkatý celer, sardelky, kapary - fantazii se meze nekladou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 26. 1. 2007 12:02

    Di, tím chlácholil pan psycholog kdysi už moje rodiče, že leváci bývají velmi inteligentní. Tak se podle toho řídím:-)))) A co se týká estetické úpravy jídel, jsem na tom úplně stejně, jako Vy. Uvařím výborně ( většinou ), ale spoléhám na to, že když se nají žaludek, oči už tolik nemusejí jíst:-))))

  • Di | 26. 1. 2007 09:55

    No o levácích bych pak řekla, že mají obě ruce pravé. I když k vaření se asi také dost potřebuje hlava. Já totiž moc šikovná na ruce nejsem, takže uvařím (prý skvěle), ale už třeba neumím nazdobit (takže mně navíc chybí ještě výtvarné cítění). Buďte na své leváctví hrdá, z letitého pozorování mých studentů jsem získala pocit, že ti mezi těmi nejschopnějšmí, j e hodně leváků.

  • Sc. | 26. 1. 2007 09:14

    Di, to je pořád dokola. Když má někdo, jak se říká "dvě levé ruce" (i když nevím, proč se to říká, já jsem levák a nestydím se za to a dokonce si troufám říct, že je to někdy velká výhoda), tak jenom kritizuje a kritizuje. Ale my to asi nezměníme, tak můžeme při čtení takových "komentářů" jenom tiše trpět.

  • Marie Horáková | 26. 1. 2007 08:25

    Di, to máte pravdu a specielně toto není striktní recept, spíš jen inspirace a jestli si anonym uvařil tak, že se to nedalo jíst / já pochybuji, že to dělal /, je jen jeho špatná vizitka a opravdu se nemá čím chlubit.

  • Di | 26. 1. 2007 07:57

    Anonymní příspěvky by se snad neměly zveřejňovat. Je zajímavé, jak člověk dostane kuráž, když se nemusí podepsat. "Je to hnusný, nechutný, je to humus..." Stále dokola. Výrazy svědčí - řekla bych - o jednom autorovi. Jako kdyby se chtěl někomu pomstít za to, že se mu jídlo nevyvedlo. Podle mého patří anonymy do koše.

  • Katerina Noskova | 25. 1. 2007 20:09

    tak dobre jidlo jsem dlouho nemela i kdyz sem vegetarianka uz jenom ta vune a ty rajcata vyyyborne

  • Anonym | 25. 1. 2007 17:15

    Nedalo se to jíst, bylo to nechutný...

  • Paroubková | 22. 1. 2007 13:38

    Skvělí recept a také to moc dobře chutná a je to jednoduché....mojí milované rodině to moc chutnalo...a proto jsem se rozhodal sem napsat...doufám že tu budou přidány další chutné recepty...aby jsem a né jen já mohla zkoušet něco nového...

  • Anonym | 21. 1. 2007 10:19

    nezní to vůbec špatně. Může to být moc dobrý!

  • Věra Čtvrtlíková | 18. 1. 2007 09:13

    bylo to výorné, budu opakovat.

  • Lucie | 17. 1. 2007 16:03

    výborné,koukám,ale,že tu moc komentářů není.dneska už ženský nevaří?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:04

    Dobrý nápad .A ty sušená rajčata,no paráda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Kuřecí maso Mandle Olivy Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát Caesar

Salát Caesar

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Pampeliškový med III.

Pampeliškový med III.

Hrnečkové knedlíky

Hrnečkové knedlíky

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

prejt

prejt

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

50
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
30
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
18
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact