• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kuře 5x jinak

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře 5x jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      ks kuřecí maso prsa
    • olivy
    • mandle
    • rajčata sušená
    • uzené maso
    • sýr
    • anglická slanina
    • koření
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Každé prsíčko hustě prošpikujeme jednou z výše uvedených ingrediencí, osolíme a okořeníme každé jiným kořením podle chuti. Koření by ale nemělo přebít chuť ingrediencí. Pět kousků alobalu lehce potřeme olivovým olejem, na každý dáme jeden kousek masa, který obalíme anglickou slaninou, pevně uzavřeme a dáme grilovat (případně pečeme v troubě).
2
Hotové maso nakrájíme na porce a rozdělíme na talíře tak, aby každý měl ode všeho kousek. Když je víc lidí, naaranžujeme na velkou mísu.
3
Jako příloha jsou dobré šťouchané brambory, ale také jenom bageta a jemný zeleninový salát (nejlépe hlávkový nebo ledový). Můžeme špikovat dalšími ingrediencemi, jako sušené švestky, řapíkatý celer, sardelky, kapary - fantazii se meze nekladou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 26. 1. 2007 12:02

    Di, tím chlácholil pan psycholog kdysi už moje rodiče, že leváci bývají velmi inteligentní. Tak se podle toho řídím:-)))) A co se týká estetické úpravy jídel, jsem na tom úplně stejně, jako Vy. Uvařím výborně ( většinou ), ale spoléhám na to, že když se nají žaludek, oči už tolik nemusejí jíst:-))))

  • Di | 26. 1. 2007 09:55

    No o levácích bych pak řekla, že mají obě ruce pravé. I když k vaření se asi také dost potřebuje hlava. Já totiž moc šikovná na ruce nejsem, takže uvařím (prý skvěle), ale už třeba neumím nazdobit (takže mně navíc chybí ještě výtvarné cítění). Buďte na své leváctví hrdá, z letitého pozorování mých studentů jsem získala pocit, že ti mezi těmi nejschopnějšmí, j e hodně leváků.

  • Sc. | 26. 1. 2007 09:14

    Di, to je pořád dokola. Když má někdo, jak se říká "dvě levé ruce" (i když nevím, proč se to říká, já jsem levák a nestydím se za to a dokonce si troufám říct, že je to někdy velká výhoda), tak jenom kritizuje a kritizuje. Ale my to asi nezměníme, tak můžeme při čtení takových "komentářů" jenom tiše trpět.

  • Marie Horáková | 26. 1. 2007 08:25

    Di, to máte pravdu a specielně toto není striktní recept, spíš jen inspirace a jestli si anonym uvařil tak, že se to nedalo jíst / já pochybuji, že to dělal /, je jen jeho špatná vizitka a opravdu se nemá čím chlubit.

  • Di | 26. 1. 2007 07:57

    Anonymní příspěvky by se snad neměly zveřejňovat. Je zajímavé, jak člověk dostane kuráž, když se nemusí podepsat. "Je to hnusný, nechutný, je to humus..." Stále dokola. Výrazy svědčí - řekla bych - o jednom autorovi. Jako kdyby se chtěl někomu pomstít za to, že se mu jídlo nevyvedlo. Podle mého patří anonymy do koše.

  • Katerina Noskova | 25. 1. 2007 20:09

    tak dobre jidlo jsem dlouho nemela i kdyz sem vegetarianka uz jenom ta vune a ty rajcata vyyyborne

  • Anonym | 25. 1. 2007 17:15

    Nedalo se to jíst, bylo to nechutný...

  • Paroubková | 22. 1. 2007 13:38

    Skvělí recept a také to moc dobře chutná a je to jednoduché....mojí milované rodině to moc chutnalo...a proto jsem se rozhodal sem napsat...doufám že tu budou přidány další chutné recepty...aby jsem a né jen já mohla zkoušet něco nového...

  • Anonym | 21. 1. 2007 10:19

    nezní to vůbec špatně. Může to být moc dobrý!

  • Věra Čtvrtlíková | 18. 1. 2007 09:13

    bylo to výorné, budu opakovat.

  • Lucie | 17. 1. 2007 16:03

    výborné,koukám,ale,že tu moc komentářů není.dneska už ženský nevaří?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:04

    Dobrý nápad .A ty sušená rajčata,no paráda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Kuřecí maso Mandle Olivy Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Perník z domácí pekárny II.

Perník z domácí pekárny II.

Vánočka - třená

Vánočka - třená

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

359
Jemná kuřecí polévka
Jemná kuřecí polévka
55
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
52
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
49
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…
43
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Jitka Boho a Lukáš Langmajer: Nová láska!

Jitka Boho a Lukáš Langmajer: Nová láska!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact