• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Krvavý Lentilkos
Napište svůj komentář k receptu

Krvavý Lentilkos

autor: sokacik
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krvavý Lentilkos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 300
      g cukr
    • 3
      ks vejce
    • prášek do pečiva
    • lentilky
    • 1
      dl mléko
    • 1
      dl olej
    • potravinářské barvivo červené
    • čokoláda kousky

Postup přípravy receptu

1
Nasypte mouku do mísy, navažte 400 g, vynulujte a nasypte 300 g cukru. Přidejte prášek do pečiva a vanilkový cukr. Přidejte vajíčka, mléko a olej. Zamíchejte a přidejte lentilky, čoko kousky a červené barvivo. Rozpalte na 100 C a poté co se to vloží do trouby přihřejte na 160 C. Po půl hodině zkontrolujte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krvavý prejt

Krvavý prejt

Krvavý bulgur

Krvavý bulgur

Krvavý nápoj

Krvavý nápoj

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Turková | 19. 1. 2010 11:11

    Dobrý den, autorku jsem kontaktovala, ale stále čekám na její úpravy. Příspěvky, které se týkají výhradně toho, jak má recept vypadat, jsou smazány, protože nepatří sem, ale do fóra. Děkujeme za pochopení.

  • Di - | 16. 1. 2010 00:30

    Že by osobní invektiva, Zdeno?

  • ladislava staffenová | 15. 1. 2010 10:58

    No ještě že nejsem začátečník ve vaření... to by to dopadlo, jak když pejsek s kočičkou pekli dort ....:-/

  • Tereza J. | 15. 1. 2010 09:57

    Ten recept mi pripadá ako z kuchárky Magdaleny Dobromily Rettigové, ...vražte do toho...Predsa stačí pozrieť do kuchárskej knihy ako sa píše recept a podľa toho ho napísať, ak to neviem. Toto nemá ani hlavu ani pätu. A čo sú to čokoládové kousky ? Aká čokoláda sa myslí ? Mám nalámať nejakú čokoládu ???

  • Zdena z JM | 15. 1. 2010 07:33

    Mně se postup nezdá zase až tak moc nejasný.Až na tu mouku a cukr.Já bych použila polohrubou mouku a cukr asi krupici.A co se má vynulovat?Asi snad váha,ne?Co jiného.Mně trochu zaráží to pečení.Já to dělám spíš naopak.Buchtu dám do hodně rozpálené trouby a pak teplotu zmírním.Paní Di,Vám přeju do nového roku trochu optimismu a ne jen samou kritiku.

  • Di - | 15. 1. 2010 07:10

    Asi je, Klárko, autorce i administrátorům. Popis receptu je to opravdu perla. Nevím, co mám vynulovat, ale já bych především vynulovala tento recept.

  • Klára Keselyova | 14. 1. 2010 15:19

    Aká múka? Aký cukor? Je to všetko jedno?

  • Di - | 14. 1. 2010 13:25

    Bohužel ani s tímto receptem si Kateřina moc práce nedala! Co na to moderátoři, kteří jiné věci tak rádi mažou?

  • marcela Světlíková | 12. 1. 2010 14:38

    Kateřino jste pejsek nebo kočička? nebo ten zlý pes co to sežral?

  • Ladia - | 28. 12. 2009 17:39

    TO mám nalít na plech nebo do nějaké formy??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Buchty Pro děti Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Lentilky Mléko Olej Potravinářské barvivo Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Tvarohový koláč báby Havelkové

Tvarohový koláč báby Havelkové

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

25
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
23
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
21
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
17
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
AHA.cz Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Sophie, noci upije! A ukáže všechno

Sophie, noci upije! A ukáže všechno

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Krvavý Lentilkos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact