• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg krůtí maso prsa
    • 2
      ks paprikové klobásy nebo čabajky
    • 1
      sklenice kapary
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 5
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek

Postup přípravy receptu

1
Na olej dáme zpěnit na kostička pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kostičky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.
2
Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku, necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný. Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vávrová | 16. 1. 2013 14:07

    Nevěřila jsem, že to je tak hrozné a fakt že je :-$ . Suzic měla štěstí, že neměla pórek, kapari a klobásu, pak měla určitě jídlo vynikající a k nezaplacení.

  • pipča
    pipča | 11. 1. 2013 09:06

    množství jsem upravila na polovic a ještě že tak :-( , to není jídlo pro nás a podle názvu musel být hospodký snad na mol

  • Suzic | 22. 10. 2011 22:19

    Vynikající. Sic jsem si musela díky nedostatku surovin a bezradnosti s rozmrzlými krůtími prsy a vyhládlými chlapy recept pozměnit. Chyběl mi pórek, kapari i klobásy. ;-) A jako přílohu tětoviny. Ale i tak byl výsledek k nezaplacení! Děkuji

  • Zuzka
    Zuzka | 18. 11. 2010 12:11

    Tak u tohoto receptu se naše rodina rozdělila na půl, někomu hrozně chutnalo, někdo nechal stát. Mně osobně tam vadila chuť kapar, přebíjela se s pikantní klobásou, prostě na mě moc chutí najednou. Ale příště dám žampiony a myslím, že to bude super. I tak díky za recept.

  • Kateřina Kuzníková | 22. 1. 2010 19:20

    Sice jsem to trošku upravila (neměla jsem doma kapary) a přidala jsem žampiony, ale byla to mňamka první třídy. Díky

  • jaja 13 | 8. 9. 2007 18:29

    Vynikající, dnes jsme měli k obědu. Jen jsem nedávala šlehačku, ale pouze smetanu na vaření. Jako přílohu jsme měli šťouchané brambory.

  • miloslava frankova | 3. 9. 2007 17:41

    recept je opravdu super chutná celé rodine,je vynikající i s testovinami.

  • N Jirka | 3. 2. 2007 21:08

    Bylo to vynikající.Příprava mně trvala neceou hodinku i s hranolkama. Kapary má zváštní příchuť.Doporučuji.

  • Ilona Klenerová | 17. 5. 2006 13:08

    Dělala jsem vše podle receptu a je to výborné.

  • Zuzana Bugárová | 27. 3. 2006 11:00

    Jana H. dakujem Vam velmi pekne, nakolko moj muz miluje kapari a ja nie, tak to rozdelim a je vybavene.Este raz dakujem

  • Jana H. | 26. 3. 2006 18:47

    Kapary mají svojí specofockou chuť, ale jde to udělat i bez nich.Hrášek má také úplně jinou chuť, ale kdo nemá rád kapary, tak je tam nedává. My je máme rádi, tak je přidávám dost často do směsí. Zuzko uvařte to bez nich a nebo udělejte nějakou jinou obměnu.Stejně to bude dobré. Zdraví Jana H.

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 13:58

    je mozne kapari nahradit napriklad hraskom, alebo ich nedat vobec? dakujem

  • Jana H. | 5. 3. 2006 12:52

    Kapary jsou nerozvinutá poupata kaparovníku a používají se jako pochutina. Jsou to takové zelené , sterilované kuličky, různé velikosti .Mají soecifickou chuť. Nemusí všem chutnat. Já nerada olivy, ale kapary miluji. Neumím jejich chuť specifikovat.

  • Eva. | 4. 3. 2006 22:42

    Prosim vas co to jsou ty kapary? To jako feferonky nebo co?Diky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapary Krůtí maso Paprika Paprikové klobásy Pepř mletý Pórek Šlehačka Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Dresing

Dresing

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Eskymo

Eskymo

Doporučujeme

20 minut
Rybí pomazánka bez kostí

Rybí pomazánka bez kostí

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Domácí krtkův dort
Domácí krtkův dort
18
Svařák
Svařák

Zajímavé články

Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
AHA.cz Magda Vášaryová: Ty p*čo hnusná stará! Táhni už na hřbitov

Magda Vášaryová: Ty p*čo hnusná stará! Táhni už na hřbitov

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jediný doplněk, který letos v zimě potřebujete! Jak jej nosit, aby váš outfit působil stylově?

Jediný doplněk, který letos v zimě potřebujete! Jak jej nosit, aby váš outfit působil stylově?

Ženy.cz Mýtus jménem kardio. Proč vám hodiny běhání brání v hubnutí?

Mýtus jménem kardio. Proč vám hodiny běhání brání v hubnutí?

Blesk.cz Moderátorka Petra Svoboda vyhrála soudní boj: Manžela jí zabil ředitel hotelů! Zvrátila jeho mírný trest

Moderátorka Petra Svoboda vyhrála soudní boj: Manžela jí zabil ředitel hotelů! Zvrátila jeho mírný trest

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 7 tarotových karet, které předpovídají peníze a bohatství. Tyhle si chcete vytáhnout!

7 tarotových karet, které předpovídají peníze a bohatství. Tyhle si chcete vytáhnout!

Další doporučené recepty:

Krůtí pečeně
Krůtí pečeně
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact