• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg krůtí maso prsa
    • 2
      ks paprikové klobásy nebo čabajky
    • 1
      sklenice kapary
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 5
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek

Postup přípravy receptu

1
Na olej dáme zpěnit na kostička pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kostičky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.
2
Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku, necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný. Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vávrová | 16. 1. 2013 14:07

    Nevěřila jsem, že to je tak hrozné a fakt že je :-$ . Suzic měla štěstí, že neměla pórek, kapari a klobásu, pak měla určitě jídlo vynikající a k nezaplacení.

  • pipča
    pipča | 11. 1. 2013 09:06

    množství jsem upravila na polovic a ještě že tak :-( , to není jídlo pro nás a podle názvu musel být hospodký snad na mol

  • Suzic | 22. 10. 2011 22:19

    Vynikající. Sic jsem si musela díky nedostatku surovin a bezradnosti s rozmrzlými krůtími prsy a vyhládlými chlapy recept pozměnit. Chyběl mi pórek, kapari i klobásy. ;-) A jako přílohu tětoviny. Ale i tak byl výsledek k nezaplacení! Děkuji

  • Zuzka
    Zuzka | 18. 11. 2010 12:11

    Tak u tohoto receptu se naše rodina rozdělila na půl, někomu hrozně chutnalo, někdo nechal stát. Mně osobně tam vadila chuť kapar, přebíjela se s pikantní klobásou, prostě na mě moc chutí najednou. Ale příště dám žampiony a myslím, že to bude super. I tak díky za recept.

  • Kateřina Kuzníková | 22. 1. 2010 19:20

    Sice jsem to trošku upravila (neměla jsem doma kapary) a přidala jsem žampiony, ale byla to mňamka první třídy. Díky

  • jaja 13 | 8. 9. 2007 18:29

    Vynikající, dnes jsme měli k obědu. Jen jsem nedávala šlehačku, ale pouze smetanu na vaření. Jako přílohu jsme měli šťouchané brambory.

  • miloslava frankova | 3. 9. 2007 17:41

    recept je opravdu super chutná celé rodine,je vynikající i s testovinami.

  • N Jirka | 3. 2. 2007 21:08

    Bylo to vynikající.Příprava mně trvala neceou hodinku i s hranolkama. Kapary má zváštní příchuť.Doporučuji.

  • Ilona Klenerová | 17. 5. 2006 13:08

    Dělala jsem vše podle receptu a je to výborné.

  • Zuzana Bugárová | 27. 3. 2006 11:00

    Jana H. dakujem Vam velmi pekne, nakolko moj muz miluje kapari a ja nie, tak to rozdelim a je vybavene.Este raz dakujem

  • Jana H. | 26. 3. 2006 18:47

    Kapary mají svojí specofockou chuť, ale jde to udělat i bez nich.Hrášek má také úplně jinou chuť, ale kdo nemá rád kapary, tak je tam nedává. My je máme rádi, tak je přidávám dost často do směsí. Zuzko uvařte to bez nich a nebo udělejte nějakou jinou obměnu.Stejně to bude dobré. Zdraví Jana H.

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 13:58

    je mozne kapari nahradit napriklad hraskom, alebo ich nedat vobec? dakujem

  • Jana H. | 5. 3. 2006 12:52

    Kapary jsou nerozvinutá poupata kaparovníku a používají se jako pochutina. Jsou to takové zelené , sterilované kuličky, různé velikosti .Mají soecifickou chuť. Nemusí všem chutnat. Já nerada olivy, ale kapary miluji. Neumím jejich chuť specifikovat.

  • Eva. | 4. 3. 2006 22:42

    Prosim vas co to jsou ty kapary? To jako feferonky nebo co?Diky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapary Krůtí maso Paprika Paprikové klobásy Pepř mletý Pórek Šlehačka Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový pohár se šlehačkou

Jahodový pohár se šlehačkou

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Limoncello

Limoncello

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

155
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
118
Bramboráčky s houbami na smetaně
Bramboráčky s houbami na…
74
Bramborovo-květáková kaše
Bramborovo-květáková kaše
59
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové…
51
Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí
Bramborové knedlíky…

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Krůtí pečeně
Krůtí pečeně
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact