• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí mňamka s nivou - rychlovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g krůtí prsa
    • 200
      g anglická slanina
    • žampiony Dle chuti
    • ananas
    • 300
      g sýr niva
    • šlehačka Milli
    • koření Na krůtu - Avokádo nebo Kotányi

Postup přípravy receptu

1
Společně s anglickou slaninou opěčeme na teflonové pánvi na nudličky nakrájená okořeněná prsíčka. Přidáme žampióny, ananas nakrájený na kousky a zalejeme šlehačkou. Krátce dusíme asi 5 minut a přisypeme na kousky rozdělenou nivu. Necháme přiklopené dusit, až se niva rozpustí. Dochutíme podle potřeby originál kořením na krůtu.
2
<BR>Ingrediencí můžete podle chuti i přidat! Jako přílohu doporučuji hranolky nebo americké brambory.
3
<BR><BR>II. varianta: prsa nakleme, okořeníme, poklademe plátky anglické, kolečkem ananasu, a kouskem nivy. Zatočíme do roládky, sepneme párátkem a položíme na lehce vymaštěný pekáč. Roládky zasypeme nakrájenými žampióny a zalejeme šlehačkou. Pečeme přiklopené asi 3/4 až 1 hodinu.
4
<BR>Oba recepty jsou výtečné, jen doba přípravy se liší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mňam kuskus rychlovka

Mňam kuskus rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 13. 6. 2014 09:03

    Nedávno jsem udělala variantu s roládkama a ta nám teda chutnala moc. Tak jsem včera zkusila variantu číslo jedna a ta byla oproti první zkušenosti dost hrozná :-$ . Je to divné, stejné potraviny a tak rozdílný konec. Takže tu první už nikdy v životě ;-) , lepší je ta z pekáče.

  • Monika | 22. 12. 2013 22:01

    Celkem to ušlo. Hranolky nemůžu nedoporučit, nehodí se k tomu, lepší by byla rýže.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 19. 2. 2011 16:19

    Zkusila jsem obě varianty a obě jsou dobré, doporučuji.

  • Eva Pavlorková | 25. 10. 2008 13:18

    Opravdu moc dobré, jen bych jako přílohu doporučila spíš rýži. Hranolky doma nejíme, tak jsme zkoušeli normální vařené bambory a dost to kazí. :(

  • Marcela Kavalcová | 13. 11. 2007 09:06

    Skvělé skvělé skvělé. Víc není co dodat. Niva v omáčce vynikající. A že je to tučné? No a co? Ná to rozhodně nevadí.

  • Monika | 24. 8. 2007 11:54

    Udělala jsem variantu č.1 a moooooc dobré.Dávám za 1*

  • Tereza J. | 22. 8. 2007 16:24

    Tak nejedz, nejedz, nejedz, nejedz a nejedz :)))))

  • Anonym | 22. 8. 2007 16:10

    Tučné tučné tučné tučné tučné. A nivu do masa nebo do omáčky už nikdy nedám.

  • Helena Kučerová | 22. 8. 2007 10:50

    Ačkoliv jsem použila vepřovou kýtu nakrájenou na jemné nudličky, bylo to naprosto úžasné a rychlé. Škoda, že mohu dát jen jednu 1.

  • pavla | 17. 8. 2006 23:03

    Dělala jsem variantu II roládky a je to super. Zbylou nivu jsem nastrouhala a nakonec nechala rozpustit ve šťávě. Je to opravdu moc dobré.

  • Ivča | 12. 4. 2006 20:47

    no je to teda mňamka, dělala jsem variantu I- potřebovala jsem fofrovat,ale bašta, zbylo i na druhý den..

  • Jana Kostkanová | 29. 1. 2006 10:07

    Dnes to dělá manžel k obědu.Slavíme narozeniny.Už se na to moc těším!Vypadá to skvěle.

  • marcela dvořáková | 29. 8. 2005 11:33

    Připojuji se k pochvale, je to opravdu mňamka, u nás všichni i vylízali talíře.

  • Ivana Šimková | 25. 8. 2005 12:18

    Ahoj, ten recept je opravdu vynikající, opravdu jsme si pochutnali, doporučuji všem. Nemá to chybu.

  • Kasumi Shinzawai | 24. 8. 2005 00:38

    nebo taky stilton.. ten pouzivam ja v anglii.. je silnejsi nez niva, ale nivova omacka z nej vyjde :)

  • Martina Hühneová | 23. 8. 2005 09:53

    Milá Debro, niva je česká varianta sýra s modou plísní uvnitř - obdoba sýrů Gorgonzola nebo Roquefort.

  • Jana Han | 23. 8. 2005 09:52

    Niva je blue cheese. Muzete pouzit jakykoliv druh, ktery dostanete v supermarketu, podobna, jen jemnejsi chuti je gorgonzola.

  • debra | 23. 8. 2005 06:56

    da se niva nahradit necim jinym?nebo tu dobrou chut prave dodava ta niva?nevim,jak niva vypada-to je ten muj problem - neziji v Cechachdiky

  • Marcela Vrabcová | 17. 4. 2005 20:49

    Dělala jsem take variantu cislo jedna a moc jsme si pochutnali.

  • Martin | 17. 4. 2005 18:43

    Nemá to chybu,rychlé a výborné. Kombinace ananasu a nivy vytváří dokonalou harmonii chuti.Opravdu doporučuji.Vyzkoušel jsem tu rychlejší variantu s hranolkama .Na takovou dobrotu se nedá déle čekat ...Martin

  • Jana z VM | 30. 3. 2005 12:39

    Já jsem pro variantu č.II !! To bude určitě dobrota !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Anglická slanina Koření Krůtí prsa Šlehačka Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Ořechové řezy ledové - cukroví

Ořechové řezy ledové - cukroví

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Tetino maso

Tetino maso

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Čevapi

Čevapi

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

129
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
124
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
80
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
20
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…

Zajímavé články

Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
AHA.cz Prasklo na Evu Pavlovou! NEČEKANÉ ODHALENÍ

Prasklo na Evu Pavlovou! NEČEKANÉ ODHALENÍ

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl strojem na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl strojem na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Popová královna Taylor Swiftová: Pohádkové zásnuby!

Popová královna Taylor Swiftová: Pohádkové zásnuby!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact