• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krůtí gulášek
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí gulášek

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 46
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí gulášek
Krůtí gulášek
Krůtí gulášek
Krůtí gulášek
Krůtí gulášek
Krůtí gulášek
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 2
      ks paprika - žlutá
    • zeleninový vývar (nemusí být)
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 4
      ks krůtí maso stehna (bez kosti)
    • 150
      g zelené fazolky
    • 200
      g cherry rajčátka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Stehna očistíme, stáhneme kůži, maso pokrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, promícháme. Cibuli pokrájíme a na trošce oleje necháme zezlátnout, pak přidáme maso a orestujeme ho. Vmícháme papriku, přilijeme vývar, dusíme do měkka. Česnek prolisujeme, papriky pokrájíme na nudličky, rajčátka překrojíme napůl, cibulku pokrájíme nadrobno a dlouhé fazolky přepůlíme. Přidáme zeleninu (fazolky, papriku, rajčátka) k masu a minutku povaříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Pak si v trošce vody rozmícháme mouku a gulášek zahustíme, povaříme, dochutíme solí, pepřem, česnekem, jarní cibulkou.

RADA: Guláš 7x jinak podle receptů našich čtenářek

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 17. 2. 2019 17:07

    campo: ...děkuji :)

  • campo | 10. 2. 2019 19:16

    Výborné!!!!

  • Kerstin | 25. 10. 2012 11:20

    Doma se nejdříve všichni ušklíbali, že lepší by byl klasický guláš, ale výsledkem byly vylízané talíře =)

  • Andula | 31. 5. 2011 06:50

    moc dobrý guláš, povedl se mi na jedničku :-)

  • Anna | 15. 2. 2011 21:09

    Moc dobré a za 4 ?To byl asi první pokus o teplý pokrm :-D

  • recepty73
    recepty73 | 21. 11. 2010 17:06

    ...zeleninový vývar nemusí být slaný vůbec,pokud si ho uděláte ze zeleniny a né z kostky ;-)

  • Merdisska | 21. 11. 2010 16:53

    Moc dobre a docela rychle, jednoduche na pripravu. Jen pozor na sul, jednoduche na presoleni, jelikoz je tam i zeleninovy vyvar a ten je sam o sobe silny. ;-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Krůtí
Maso Drůbeží Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cherry rajčátka Cibule Hladká mouka Jarní cibulka Krůtí maso Mletá paprika Olej Paprika - žlutá Pepř mletý Sůl Zelené fazolky Zeleninový vývar

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mražená káva

Mražená káva

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Bramboráky (křupavé)

Bramboráky (křupavé)

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduchá kávová roláda

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
16
Buřty na pivu
Buřty na pivu

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí filé
Krůtí filé
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí hamburger s pikantní majonézou
Krůtí hamburger s pikantní majonézou
Krůtí chilli con carne
Krůtí chilli con carne
Krůtí kapsa se špenátem
Krůtí kapsa se špenátem
  • Recepty.cz
  • Krůtí gulášek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact