• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
Napište svůj komentář k receptu

"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g kroupy - uvařené
    • 500
      g brambory - uvařené
    • 200
      g cibule
    • 250
      g pikantní klobása - maďarská, papriková...
    • 1
      sklenice zeleninové lečo - velká sklenice nebo dvě menší
    • sůl nebo grilovací koření s obsahem soli
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek nastrouhaný
    • 100
      ml smetana ke šlehání cca
    • olej nebo sádlo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

1
Kroupy dáme do mísy, přidáme pokrájené brambory, cibuli, plátky klobásy, česnek, lečo (asi 3/4 litru), smetanu, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme, dáme do vymazaného pekáče, uhladíme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200 °C cca 30 minut dozlatova. Podáváme se sklenicí vychlazeného piva.
2
Výborné i zastudena, když zbude.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Zapečené kroupy s brambory a žampiony

Zapečené kroupy s brambory a žampiony

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nadina | 17. 7. 2016 17:52

    Takovou kombinaci surovin jsem zkusila dnes poprvé a bylo to opravdu výborné. Lečo jsem použila svoje.

  • Božena Horáková | 6. 1. 2016 09:41

    Snadné jídlo z jednoho pekáče, kompozice výborná a chuť vynikající. Děkuji vám za recept.

  • karel | 4. 5. 2015 18:21

    dobré

  • karel | 4. 5. 2015 18:20

    dobré

  • Lenka | 9. 4. 2015 20:50

    Taky nám kroupovník moc chutnal :-*

  • alfred | 5. 9. 2014 20:35

    je to dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Z mouky/obilovin Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kroupy Olej Pepř mletý Pikantní klobása Smetana ke šlehání Sůl Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Roštěnky na špeku

Roštěnky na špeku

Luxusní tiramisu

Luxusní tiramisu

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

16
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Mrkvové muffiny
Mrkvové muffiny
12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

"Korunovační" kuřecí salát
"Korunovační" kuřecí salát
"Kouřové" marinované vepřové
"Kouřové" marinované vepřové
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kýtová" omáčka
"Kýtová" omáčka
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef
  • Recepty.cz
  • "Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact