• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
Napište svůj komentář k receptu

"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g kroupy - uvařené
    • 500
      g brambory - uvařené
    • 200
      g cibule
    • 250
      g pikantní klobása - maďarská, papriková...
    • 1
      sklenice zeleninové lečo - velká sklenice nebo dvě menší
    • sůl nebo grilovací koření s obsahem soli
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek nastrouhaný
    • 100
      ml smetana ke šlehání cca
    • olej nebo sádlo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

1
Kroupy dáme do mísy, přidáme pokrájené brambory, cibuli, plátky klobásy, česnek, lečo (asi 3/4 litru), smetanu, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme, dáme do vymazaného pekáče, uhladíme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200 °C cca 30 minut dozlatova. Podáváme se sklenicí vychlazeného piva.
2
Výborné i zastudena, když zbude.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Zapečené kroupy s brambory a žampiony

Zapečené kroupy s brambory a žampiony

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nadina | 17. 7. 2016 17:52

    Takovou kombinaci surovin jsem zkusila dnes poprvé a bylo to opravdu výborné. Lečo jsem použila svoje.

  • Božena Horáková | 6. 1. 2016 09:41

    Snadné jídlo z jednoho pekáče, kompozice výborná a chuť vynikající. Děkuji vám za recept.

  • karel | 4. 5. 2015 18:21

    dobré

  • karel | 4. 5. 2015 18:20

    dobré

  • Lenka | 9. 4. 2015 20:50

    Taky nám kroupovník moc chutnal :-*

  • alfred | 5. 9. 2014 20:35

    je to dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Z mouky/obilovin Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kroupy Olej Pepř mletý Pikantní klobása Smetana ke šlehání Sůl Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Dušené jemné zelíčko

Dušené jemné zelíčko

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Hrníčkový chleba

Hrníčkový chleba

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

24
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
22
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
21
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
21
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Devět let po smrti Bořka Šípka (†66): Z jeho skláren je sklad autodílů!

Devět let po smrti Bořka Šípka (†66): Z jeho skláren je sklad autodílů!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

"Korunovační" kuřecí salát
"Korunovační" kuřecí salát
"Kouřové" marinované vepřové
"Kouřové" marinované vepřové
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kýtová" omáčka
"Kýtová" omáčka
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef
  • Recepty.cz
  • "Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact