• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
Napište svůj komentář k receptu

"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g kroupy - uvařené
    • 500
      g brambory - uvařené
    • 200
      g cibule
    • 250
      g pikantní klobása - maďarská, papriková...
    • 1
      sklenice zeleninové lečo - velká sklenice nebo dvě menší
    • sůl nebo grilovací koření s obsahem soli
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek nastrouhaný
    • 100
      ml smetana ke šlehání cca
    • olej nebo sádlo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

1
Kroupy dáme do mísy, přidáme pokrájené brambory, cibuli, plátky klobásy, česnek, lečo (asi 3/4 litru), smetanu, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme, dáme do vymazaného pekáče, uhladíme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200 °C cca 30 minut dozlatova. Podáváme se sklenicí vychlazeného piva.
2
Výborné i zastudena, když zbude.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Zapečené kroupy s brambory a žampiony

Zapečené kroupy s brambory a žampiony

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nadina | 17. 7. 2016 17:52

    Takovou kombinaci surovin jsem zkusila dnes poprvé a bylo to opravdu výborné. Lečo jsem použila svoje.

  • Božena Horáková | 6. 1. 2016 09:41

    Snadné jídlo z jednoho pekáče, kompozice výborná a chuť vynikající. Děkuji vám za recept.

  • karel | 4. 5. 2015 18:21

    dobré

  • karel | 4. 5. 2015 18:20

    dobré

  • Lenka | 9. 4. 2015 20:50

    Taky nám kroupovník moc chutnal :-*

  • alfred | 5. 9. 2014 20:35

    je to dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Z mouky/obilovin Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kroupy Olej Pepř mletý Pikantní klobása Smetana ke šlehání Sůl Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dvoubarevná roláda

Dvoubarevná roláda

Rohlíky na ráno

Rohlíky na ráno

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Červená tofu pomazánka

Červená tofu pomazánka

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Smažený tvarůžek v hermelínu

Smažený tvarůžek v hermelínu

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
16
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný
Borůvkový koláč II. -…
16
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Jana Boušková (70) po zranění a operaci páteře: Učí se znovu chodit! Pod dohledem manžela Vydry

Jana Boušková (70) po zranění a operaci páteře: Učí se znovu chodit! Pod dohledem manžela Vydry

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

"Korunovační" kuřecí salát
"Korunovační" kuřecí salát
"Kouřové" marinované vepřové
"Kouřové" marinované vepřové
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kýtová" omáčka
"Kýtová" omáčka
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef
  • Recepty.cz
  • "Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact