• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Krupicová kaše z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Krupicová kaše z domácí pekárny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krupicová kaše z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 50
      g dětská krupice
    • 20
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Vše dáme do pekárny. Formu přikryjeme alobalem, aby kaše nevytekla. Zapneme program MARMELÁDA. Po 30 minutách zkontrolujeme hustotu (měla by být hotová).
2
Pokud ne, necháme pracovat do zhoustnutí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše se sněhem

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • filip777 | 16. 12. 2012 15:28

    Normální krupička

  • no-niki | 8. 11. 2012 08:41

    Nevím, kde se stala chyba, ale mě se kaše v pekárně prostě neudělala. Po půl hodině vypadala stále stejně, takže jsem ji přelila do hrce a dodělala na sporáku :-( Můj program na marmeládu míchal cca 10 minut na začátku a pak se nádoba pouze nahřívala... Déle jak půl hodiny jsem nebyla ochotná na takové jídlo, jakým je krupicová kaše, čekat :-!

  • pecka55
    pecka55 | 3. 5. 2011 18:13

    Kaše je výborná ;-) , jen máme radši trochu řidší, tak příště uberu krupičku. <3 Pochutnali jsme si všichni...manžel, naše malá i já :-P Děkuji za inspiraci O:-)

  • venyss venyss | 4. 10. 2009 18:49

    Dnes jsem dělala klukům, musím moc pochválit za nápad. Z počátku jsem byla skeptická k tomu postupu,ale fakt jsem nadšená...žádné míchání, žádné připálené hrnce,jen bych dala více mléka,bylo to dost husté! 1.

  • Sylva P. | 20. 2. 2009 10:01

    Krupičnou kaši už jinak nedělám. Ale hlavně dětem tak nějak víc chutná.

  • Sylva P. | 21. 1. 2009 08:22

    Anonym napsal, že je nekonomické vařit kaši v pekárně. Ale mytí těch připálených hrnců při klasickém vaření mi připadá daleko neekonomičtější

  • René Vodičková | 22. 9. 2008 10:43

    Minulý týden jsem si koupila pekárnu Moulinex a o víkendu jsem ihned udělala kašičku. No super škoda, že takové věci nebyly když jsem měla malého kluka teď mu je 19 tak si ji děláme s manželem. Dávám 1

  • Marie Svobodová | 4. 2. 2008 16:14

    pro Renatu: mám Alasku 2600 dělala jsem marmeládu a mně naopak pekárna nemíchala prvních 5 min. jenom zahřívala a pak míchala až do konce, přeji hezký den Marie

  • Michal-st | 31. 1. 2008 19:17

    Teď jsem dodělal kaši a musím konstatovat, že je to opravdu SUPER nápad. Nikde žádné hroudy, cucky a připálené hrnce. Jen bych pro větší hustotu ubral mléko o 100ml.

  • Miriam | 29. 1. 2008 17:59

    Super kaše!!!!! Nemusím stát u sporáku a míchat :) :)Moc děkuji za recept.

  • Renata Zaj | 22. 1. 2008 19:23

    mám dotaz: jestli někdo máte pekárnu alasku a jestli vám na programu marmeláda míchá i po dobu vaření kaše. já ji tam dnes chtěla udělat a míchala jen 5 min. na začátku a pak už nic, tak jsem ji po 20minutách vyškrábla ode dna a rozkvedlala a dovařila v hrnci :-(

  • Jana Bromová | 12. 1. 2008 22:42

    zajímalo by mě jestli se dá v pekárně udělat i puding.Zkoušeli jste to?

  • Monika Schusterová | 7. 11. 2007 22:54

    Všem děkuji za pochvalu.Sůl nedávám.A moc mi tam nechybí.Ale myslím,že každá z nás kašičku dělá,či dělala,tak recept může udělat podle sebe,tak jak jsme zvyklí,s tím rozdílem,že jí udělá v pekárně a bez práce.Tohle je jen nápad,že i to jde.Takže můžete improvizovat.

  • fidorka | 7. 11. 2007 12:16

    Je to uplna bomba!!!! neuvěřitelne co ty naše pekarníčky dokažou..........!!!bez namahy a vše tip top............skvely napad děkuji..... :-))

  • Petra | 2. 11. 2007 17:44

    skvělý nápad...já tak dělám i rýžovou kaši ...

  • Mirka | 27. 10. 2007 10:06

    Super nápad! Kaše je výborná a bez práce. Dávám hned i kousek másla a v receptu chybí špetka soli. Emčo, míchat pár minut nestačí, všichni víme, že se má vařit nejméně 20 minut..

  • Monika Schusterova | 23. 9. 2007 21:03

    Díky za pochvalu.

  • Lada Kolínská | 23. 9. 2007 15:06

    Kaši v pekárně jsem vyzkoušela a je to super! Žádné míchání, připálení, hrudky... Myslím, že ani není třeba přikrývat formu alobalem, nevypadalo to, že by měla snahu vytékat. Díky za skvělý tip.

  • Monika Schusterova | 22. 9. 2007 18:15

    Záleží na sporáku.Můj sporák než se rozehřeje tak kaše v pekárně je hotová.A nemusím u ní stát a hlídat.A než si děti vykoupu mám kaši hotovou.A proč si to neulehčit když můžu.

  • Anonym | 22. 9. 2007 15:26

    Řekla bych,že také ekonomicky výhodnější.

  • Emča S. | 21. 9. 2007 22:03

    což o to,pekárnu vlastním,ale není poněkud jednodušší pár minut míchat kaši vařečkou v rendlíku?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše krupicové Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětská krupice Mléko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Vepřové koleno mňam

Vepřové koleno mňam

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Pečená sekaná v zelenině

Pečená sekaná v zelenině

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

23
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
15
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Frontman skupiny Jelen Jindra Polák: Ve 45 letech dvojnásobným dědou!

Frontman skupiny Jelen Jindra Polák: Ve 45 letech dvojnásobným dědou!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

  • Recepty.cz
  • Krupicová kaše z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact