• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Napište svůj komentář k receptu

Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Dopřejte si opravdu vydatnou snídani a připravte si křupavý chléb s lahodným tvarohem a notnou dávkou opečené zeleniny s voňavou slaninou. Krajíce nakonec doplňte křupavými ořechy a vychutnejte si královskou snídani, která vám dodá energii do celého dne.

Suroviny

2 porce
    • 2
      hrst růžičková kapusta
    • 2
      hrst kadeřávek
    • 100
      g slanina anglická
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce javorový sirup
    • 2
      plátek chléb kmínový kváskový
    • máslo na potření
    • 150
      g tvaroh
    • 1
      hrst lískové oříšky
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Kapustičky zbavte ovadlých listů a pokrájejte na poloviny. Kadeřávek natrhejte na kousky velikosti sousta, slaninu nakrájejte na nudličky. Kapustičky nasypte na plech vyložený pečicím papírem, zalijte olejem a sirupem, promíchejte, aby se obalily. Přidejte slaninu, opepřete je, rovnoměrně rozprostřete na plech a pečte v troubě předehřáté na 190 °C.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

2
Asi po 10 minutách přidejte na plech kousky kadeřávku a krajíce chleba lehce potřené máslem. Pečte, dokud okraje chleba nezezlátnou a kadeřávek nezačne hnědnout.

RADA: Jak skladovat chléb?

3
Mezitím tvaroh promíchejte se solí a pepřem. Ořechy opečte nasucho na pánvi, promněte v papírové utěrce, aby se zbavily slupek, a nasekejte nahrubo. Opečené chleby potřete ochuceným tvarohem, na něj navršte opečenou zeleninu se slaninou, nasypte ořechy a ještě opepřete.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rozkvetlý chléb

Rozkvetlý chléb

Obložený chléb s fíky

Obložený chléb s fíky

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Pražení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chléb kmínový Javorový sirup Kadeřávek Lískové oříšky Máslo Olivový olej Růžičková kapusta Slanina Sůl Tvaroh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Cibulový chléb

Cibulový chléb

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Buchta z meruněk

Buchta z meruněk

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

66
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
33
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
22
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Lívanečky s jablíčkem -…
22
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
16
Domácí lučina
Domácí lučina

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Křupavý chléb s ricottou a horkým ovocem
Křupavý chléb s ricottou a horkým ovocem
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
Křupavý koláček.....Danča
Křupavý koláček.....Danča
  • Recepty.cz
  • Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact