• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavé sušenky se zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé sušenky se zmrzlinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé sušenky se zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení zmrzlina Carte d’Or Tiramisù
    • 1
      lžíce hořká čokoláda nastrouhaná
    • 40
      g cukr
    • 70
      g hladká mouka
    • 100
      g ořechy nasekané
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte máslo s cukrem, přidejte 75 g nasekaných ořechů, vejce, mouku, nastrouhanou čokoládu, špetku soli a droždí. Z těsta vyválejte 4 placky - sušenky, které pečte na vymaštěném plechu cca 10 minut při 190°C. Po upečení nechte vychladnout.
2
Na každou sušenku naservírujte kopeček zmrzliny Carte d’Or Tiramisù a ozdobte zbývajícími ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé mandlové sušenky

Křupavé mandlové sušenky

Jablka se zmrzlinou

Jablka se zmrzlinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Křupínka | 8. 7. 2013 12:32

    Vážně je tam málo mouky když se tam dá uvedené množství má to konzistenci jako těsto na palačinky :'( :'(

  • Barča | 10. 12. 2011 05:39

    Není v receptu chyba v množství mouky? Těsto po smíchání všech přísad bylo takřka polotekuté, válet placky absolutně nešlo. Nepomohlo ani 15 min v lednici. Přidávala jsem tedy postupně mouku, až jsem se dostala skoro na dvojnásobek původního množství. Výsledek je bohužel úplně jiný než na obrázku :-( :-( Jsou gramáže ingrediencí správně?

  • Danca | 19. 3. 2011 13:21

    Je mi 10. ale zeruuuu vareni miluiju ho. neemuzu todle delat :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :'( :'( :'( :'( :-X ale urcite to bude vytecne. :-) to tohodle receptu jsem se zamilovala <3 :-* :-)

  • Danca | 19. 3. 2011 10:11

    nemusim tam dat orechy?kdyz je nemam.?

  • Danca | 19. 3. 2011 10:06

    Jedna Kostka je to tam napsany ;-) :-) :-) :-) :-)

  • tonca | 20. 12. 2010 17:30

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Gábina H | 27. 11. 2008 16:00

    Kolik droždí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Ořechy Sůl Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské sendviče

Selské sendviče

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Mexická omáčka

Mexická omáčka

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Broskvový koláč z listového těsta

Broskvový koláč z listového těsta

Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Jednoduché sýrové chuťovky (slané cukroví)

Jednoduché sýrové chuťovky (slané…

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

57
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
45
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
39
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Vepřová kýta s červenýma…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filé zapečené se…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Modelka Leitnerová: Rozvod s podnikatelem!

Modelka Leitnerová: Rozvod s podnikatelem!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Křupavé pikantní kapustičky
Křupavé pikantní kapustičky
Křupavé placky s hruškami
Křupavé placky s hruškami
Křupavé polentové hranolky
Křupavé polentové hranolky
Křupavé vafle s avokádem, lososem a vejcem
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
  • Recepty.cz
  • Křupavé sušenky se zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact