
Když chcete křupavé tak musí být syrové, protože jinak vám vařené brambory i když v římském hrnci křupat nebudou.
Hm, syrové brambory a za 5 minut??? Tak nevím, nevím a ještě kvůli 5 min. rozpalovat troubu...
Paní Jitko není problém je udělat křupavé, stačí je péct pouhých 5 minut a budou křupavé. Za 45 min. budou sice dobré provoněné, ale určitě ne křupavé.
Taky by mě zajímalo, jak to udělat, aby byly křupavé.
Tak jsem si dnes konečně koupila římský hrnec a už se nemůžu dočkat, jak v něm dnes udělám večeři. Zkusím tento recept, manžel je bramborový
Mám to před dokončením odklopit, aby to bylo křupavé ?
Též jsem zakoupila římský hrnec a teď pátrám po receptech. Jenom pečené kuře a kachna nestačí.... Tohle zkusím
Dnes jsem zakoupila římský hrnec a toto papání asi zkusím.Je to velmi jednoduché, tak uvidíme.