• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička za 50 minut

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička za 50 minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      česnek
    • 1
      cibule
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • 6
      plátek vepřová krkovice bez kosti
    • 425
      ml nákládané žampiony
    • koření GRILL
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, potřeme jemně hořčicí. V pánvi rozehřejeme olej, na který klademe plátky krkovičky a zprudka opečeme. V hrnečku s vodou (asi 1 dcl) rozmícháme utřený česnek, kořenie Grill (1 lžička) a vlejeme na maso. Dusíme asi 20 minut. Potom přidáme nakrájenou cibuli a žampiony. Podle potřeby podlejeme vodou. Dusíme pod pokličkou ještě 30 minut. Nakonec zahustíme 2 lžičkami solamylu. Hned odstavíme.
2
Přílohy: rýže, brambory na jakýkoliv způsob, salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • citronka | 19. 6. 2016 12:02

    Takto se peče maso úplně normálně !! Myslela jsem tím tedy, že o žádnou vychytávku v žádném případě nejde !! :-(

  • Janaso | 18. 6. 2016 16:15

    Maso měkké, jídlo dobré, u nás úspěch. :-)

  • J. Nováková | 27. 6. 2015 09:17

    Vůbec mi nechutnalo.

  • Febe | 21. 6. 2015 20:31

    Manželovi velmi chutnalo. Použila jsem žampiony krájené zn. Gianna 184g (víc jsem neměla) i s nálevem a místo koření gril grilovací koření a vegetu pikant (Vitana) v poměru 1:1.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:06

    ...určitě, bude to výborné ;-)

  • BindiDindi | 17. 7. 2014 07:54

    Myslíte, že se tam mohou dát místi žampionů sušené houby?

  • addieH | 4. 12. 2013 20:16

    Mnamka. Musela jsem to vařit 2 dny po sobě jak to chlapům chutnalo. :-)) :-D ;-)

  • Ivuška | 23. 7. 2011 12:48

    Moooooc dobré, děkuji za super tip. Moc nám chutnalo.

  • Petra K. | 13. 3. 2011 13:08

    Výborné, manželovi moc chutnalo. Recept je jednoduchý a opravdu je maso šťavnaté a měkké. Dávám za 1 s hvězdičkou!!!

  • Gabriela.La | 2. 11. 2010 09:05

    Vynikající recept, já s vařením teprve začínám a tak spíš experimentuji a hodně hledám recepty na tomto webu. Nejlepší jsou však komentáře s doplněním některých dalších ingrediencí - super!!!!!

  • Pája S | 8. 5. 2009 13:13

    Takto upravená krkovice je vynikající,přidala jsem ke konci ještě trochu hořčice a na talíř nakrájela na slaboučké plátky kousek kyselé okurky.Skvělé.

  • Kornelie Motlova | 7. 9. 2007 16:18

    dneska jsem krkovicku uvarila na obed jen jsem pridala trochu kari koreni a s dusenou rýží to bylo fakt moc dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže za 1s hvězdičkou

  • Izabel .. | 20. 6. 2007 12:22

    čo tak pridať do omáčky na kocky nakrájane starilizované uhorky, a nechať ešte chvíľku prehriať. mňamka vynikajúca

  • Lidka Kábrtová | 6. 2. 2007 15:10

    Blaženo, to neřešte, tady jsou naopak některé recepty s více než 10 jedničkami, kde je třeba jen jediný komentář.

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:02

    Že se ještě vracím ..... jediná já jsem hodnotila jedničkou? Není to na takový ohlas málo?

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:01

    Rychlé, chutné, skvělé, za jedna!

  • Le&Lu | 5. 2. 2007 15:41

    Díky za recept, zkusili jsme ho a povedlo se to na výbornou! Fakt mňamka.

  • Saly Napapánek | 7. 10. 2006 13:15

    Vybral jsem si tento recept a když došlo na to že tam mám přidat GRIL koření, tak jsem zjistil že ho nemám! Tak jsem ho nahradil sladkou paprikou! A i když nevím jak to mělo ve skutečnosti chutnat, tak to vůbec nebylo k zahození:-) Skvěle jsme si pochutnali! Doporučuji se štochanými brambory,výtečná záležitost.

  • Marcela | 24. 4. 2006 15:12

    Recept je velmi chutny a v kombinacii s pecenymi zemiakmi sa nam zdal najlepsi. Len toho cesnaku by som dala tak 2 maximalne 3 struciky.

  • Kateřina Sychrová | 27. 2. 2006 10:04

    Musím potvrdit, opravdu moc dobré a jednoduché, velká pochvala!!!

  • Anonym | 21. 2. 2006 22:54

    Vynikající

  • pupen Hons | 21. 2. 2006 21:29

    Krkovička je vynikající!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Koření Nákládané žampiony Pepř mletý Slunečnicový olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Vepřová pečeně se špenátem

Vepřová pečeně se špenátem

Piškotový kakaový dort

Piškotový kakaový dort

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Cuketová směs s uzeninou

Cuketová směs s uzeninou

Drobenkový vločkový koláč - snadno, rychle, chutně

Drobenkový vločkový koláč - snadno,…

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí (plněné) rohlíky

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

70
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
48
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
27
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vendula Pizingerová 25 let od smrti Klárky (†4): Její příběh byl krátký… Ale pomohl spoustě lidí

Vendula Pizingerová 25 let od smrti Klárky (†4): Její příběh byl krátký… Ale pomohl spoustě lidí

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact