• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks plátky krkovičky bez kosti libovější
    • sádlo nebo olej
    • rozmarýn
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř celý
    • 1
      ks cibule
    • máslo ořech, nebo solamyl
  • Na peřinku:
    • 250
      g mozzarella
    • 60
      g sušená šunka
    • 80
      g sušená rajčata

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáčku, na jemně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a snítkou tymiánu, položíme osolené a opepřené plátky libovější krkovičky. Přidáme tři čtyři lžíce vody nebo piva, pekáček zakryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů na cca 40 minut (dle síly plátků) péct doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Během pečení masa si připravíme přílohu (těstoviny nebo brambory) a mozzarellovou směs, kterou připravíme tak, že mozzarellu nastrouháme a smícháme s jemně pokrájenou šunkou a sušenými rajčaty.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

3
Plátky měkké krkovičky odklopíme, je-li třeba, jen trošku podlijeme a přidáme rozpustit ořech másla nebo máslo vynecháme a přidáme s vodou nebo vývarem maličko solamylu, abychom měli více sosu na přelití přílohy (vše dle vlastní chuti), na plátky rozdělíme směs a vložíme zpět do trouby krátce dopéct, jen aby se směs na plátcích rozprostřela.
4
Podáváme s námi připravenou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Smažené řízky z krkovice

Smažené řízky z krkovice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Máslo Mozzarella Pepř celý Plátky krkovičky bez kosti Rozmarýn Sádlo Sůl Sušená rajčata Sušená šunka

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Sladké oplatky

Sladké oplatky

Jablečný krémový sen - řez

Jablečný krémový sen - řez

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

79
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
51
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
29
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s kopečky
Krkovička s kopečky
  • Recepty.cz
  • Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact