• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks plátky krkovičky bez kosti libovější
    • sádlo nebo olej
    • rozmarýn
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř celý
    • 1
      ks cibule
    • máslo ořech, nebo solamyl
  • Na peřinku:
    • 250
      g mozzarella
    • 60
      g sušená šunka
    • 80
      g sušená rajčata

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáčku, na jemně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a snítkou tymiánu, položíme osolené a opepřené plátky libovější krkovičky. Přidáme tři čtyři lžíce vody nebo piva, pekáček zakryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů na cca 40 minut (dle síly plátků) péct doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Během pečení masa si připravíme přílohu (těstoviny nebo brambory) a mozzarellovou směs, kterou připravíme tak, že mozzarellu nastrouháme a smícháme s jemně pokrájenou šunkou a sušenými rajčaty.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

3
Plátky měkké krkovičky odklopíme, je-li třeba, jen trošku podlijeme a přidáme rozpustit ořech másla nebo máslo vynecháme a přidáme s vodou nebo vývarem maličko solamylu, abychom měli více sosu na přelití přílohy (vše dle vlastní chuti), na plátky rozdělíme směs a vložíme zpět do trouby krátce dopéct, jen aby se směs na plátcích rozprostřela.
4
Podáváme s námi připravenou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Smažené řízky z krkovice

Smažené řízky z krkovice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Máslo Mozzarella Pepř celý Plátky krkovičky bez kosti Rozmarýn Sádlo Sůl Sušená rajčata Sušená šunka

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Pařížský dort

Pařížský dort

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

111
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
95
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
51
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
48
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
45
Bábovka z kefíru hrníčková
Bábovka z kefíru…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička pro vítanou návštěvu
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s bylinkovým máslem
Krkovička s kopečky
Krkovička s kopečky
  • Recepty.cz
  • Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact