• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička pečená s játry a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička pečená s játry a cibulí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks plátky krkovičky bez kosti
    • 200
      g vepřová játra nebo drůbeží, cca
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička hladká mouka
    • sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé kousky pokrájenými, očištěnými játry, posypeme kmínem. Nakonec posypeme plátky cibule, osolíme, podlijeme troškou vody, zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté trouby péct na cca 35 minut. Pak alobal sundáme a dopečeme maso doměkka, podléváme dle potřeby.
2
Podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou.
3
* Na játra můžeme dát plátky z kyselejšího jablka a pak teprve cibuli, to je také výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená kmínová krkovička

Pečená kmínová krkovička

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 28. 2. 2016 17:45

    Vynikající jídlo! Dali jsme si k tomu hranolky, bylo to opravdu (y)

  • Wogelova | 25. 1. 2014 13:23

    Vrele doporucuji, chut stavnate krkovice a jater je unikatni a velmi dobre se k sobe hodi.

  • Pondělka Jan | 5. 8. 2013 22:37

    S jablky také zkusím, protože dnes nám chutnalo maximálně a jater bych i přidal. Recept nezklamal.

  • Pondělka Jan | 5. 8. 2013 11:01

    Vyzkouším dnes a dám vědět, jak jsem pochodil. Už po přečtení receptu se mi sbíhají sliny a hlavně u nás proti játrům nikdo nic nemá proti.

  • Olina | 7. 6. 2012 15:10

    Krkovička s játry byla výborná, dokonce se v jídle tolik nepitval ani junior, který játra jinak nesní ani v omáčce <:-) . Recept tisknu a zakládám do domácí kuchařky O:-) .

  • Jeriová L. | 29. 2. 2012 18:08

    To musím zkusit, velmi zajímavý recept!

  • Katerina | 14. 12. 2011 13:16

    Udelala jsem ryzi, ale nakonec jsme vsechno snedli s chlebem. Vyborne.

  • Bára | 13. 11. 2011 15:59

    Moc dobré, přítel byl spokojený nejvíc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Hladká mouka Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Sádlo Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Banánový dort

Banánový dort

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

34
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
28
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
25
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli
2 x Diviznový sirup +…
23
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
22
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…

Zajímavé články

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Ženy.cz Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

Další doporučené recepty:

Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
Krkovička na pivu
Krkovička na pivu
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
  • Recepty.cz
  • Krkovička pečená s játry a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact