• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička pečená s játry a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička pečená s játry a cibulí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks plátky krkovičky bez kosti
    • 200
      g vepřová játra nebo drůbeží, cca
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička hladká mouka
    • sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé kousky pokrájenými, očištěnými játry, posypeme kmínem. Nakonec posypeme plátky cibule, osolíme, podlijeme troškou vody, zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté trouby péct na cca 35 minut. Pak alobal sundáme a dopečeme maso doměkka, podléváme dle potřeby.
2
Podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou.
3
* Na játra můžeme dát plátky z kyselejšího jablka a pak teprve cibuli, to je také výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená kmínová krkovička

Pečená kmínová krkovička

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 28. 2. 2016 17:45

    Vynikající jídlo! Dali jsme si k tomu hranolky, bylo to opravdu (y)

  • Wogelova | 25. 1. 2014 13:23

    Vrele doporucuji, chut stavnate krkovice a jater je unikatni a velmi dobre se k sobe hodi.

  • Pondělka Jan | 5. 8. 2013 22:37

    S jablky také zkusím, protože dnes nám chutnalo maximálně a jater bych i přidal. Recept nezklamal.

  • Pondělka Jan | 5. 8. 2013 11:01

    Vyzkouším dnes a dám vědět, jak jsem pochodil. Už po přečtení receptu se mi sbíhají sliny a hlavně u nás proti játrům nikdo nic nemá proti.

  • Olina | 7. 6. 2012 15:10

    Krkovička s játry byla výborná, dokonce se v jídle tolik nepitval ani junior, který játra jinak nesní ani v omáčce <:-) . Recept tisknu a zakládám do domácí kuchařky O:-) .

  • Jeriová L. | 29. 2. 2012 18:08

    To musím zkusit, velmi zajímavý recept!

  • Katerina | 14. 12. 2011 13:16

    Udelala jsem ryzi, ale nakonec jsme vsechno snedli s chlebem. Vyborne.

  • Bára | 13. 11. 2011 15:59

    Moc dobré, přítel byl spokojený nejvíc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Hladká mouka Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Sádlo Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Česnečka z uzených kostí

Česnečka z uzených kostí

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Brokolicová polévka s brambory

Brokolicová polévka s brambory

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Čokoládové buchtičky s čokoládovým pudinkem

Čokoládové buchtičky s čokoládovým…

Tzaziky

Tzaziky

Houbovo-smetanová krkovička

Houbovo-smetanová krkovička

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

133
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
115
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
78
Čočkové ragú
Čočkové ragú
72
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
49
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
Krkovička na pivu
Krkovička na pivu
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička po maďarsku
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
  • Recepty.cz
  • Krkovička pečená s játry a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact