• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na pivu

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 172
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      plátek vepřová krkovice
    • 2
      ks cibule velké
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      ks pivo
    • 8
      plátek anglická slanina
    • pepř mletý
    • sůl
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla.
2
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny.
3
Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75 minut.
4
Před koncem alobal odstraníme, aby se nám udělala zlatavá kůrčička.
5
Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žofrák | 19. 2. 2020 05:59

    Teď v sobotu poprvé vyzkouším...

  • Wagis | 15. 8. 2017 17:28

    Tak sme si to dnes udělali z přítelkyní a super recept děkujeme :D

  • xx | 31. 12. 2016 00:55

    Rozhodně světlé a desítku. Dvanáctka je pro vaření příliš nachmelená, jídlo by bylo hořké.

  • Kuchta | 10. 4. 2015 13:23

    Recept vynikající- pro upřesnění použil jsem světlou desítku, sladké papriky dal jen trochu a přidal kmín- skvělé!

  • Pavel | 20. 1. 2014 11:58

    Mám jen otázku - jaké pivo? Černé? Světlé? Desítka či dvanáctka? Brzy vyzkouším :-)

  • verča | 27. 9. 2013 21:47

    Vypadá nádherně ,brzo vyzkouším :-)

  • květaŠ | 23. 4. 2013 18:52

    vyzkoušeno a moc chutnalo dávám 1

  • sarka rudlova | 23. 4. 2013 15:18

    Moc dobré, nemám ráda krkovici, ale takto upravená je fajn :-)

  • otec | 17. 3. 2013 13:23

    Dnes jsem vyzkoušel a mohu pouze konstatovat nenáročné na přípravu a vynikající

  • Monika | 20. 1. 2013 12:33

    to pivo světlé nebo černé?

  • marie | 7. 12. 2012 11:43

    vypadab to super 8-)

  • Katka0501 | 5. 11. 2012 15:41

    včera jsme vařili, bylo to výborný, sádlo jsme nedali a bylo to akorát. Pivo jsme dali na 10 plátků krkovice celé, šťáva byla zvláštní a dobrá - nezahušťovala jsem, spolu se šťouchanýma bramborama to byla velká dobrota. Maso jsem také naložila den předem. Dle názorů jsem dala i dost slaniny i piva a vyplatilo se ;-) jo, akorát koukám, že jsem zapomněla na tu papriku :-) ale i bez ní to bylo výborný.

  • sara156 | 16. 2. 2012 19:14

    Tak dnes jsem vyzkoušela super bašta:-)

  • michael | 8. 2. 2012 17:28

    tak kdy? ted nebo onehdy :-P

  • kridlandelu | 11. 10. 2011 11:15

    byla pochvala, super recept <3

  • kridlandelu | 10. 10. 2011 15:01

    Vypadá to skvěle, voní to skvěle..snad budu pochválená :) díky za inspiraci

  • Klara 101 | 20. 8. 2011 12:34

    Naprosto výborné! Přemýšlela jsem čím "uctím" návštěvu a proto jsem raději vyzkoušela tento recept dopředu na sobě a manželovi, ale teď už se nebojím jim to předložit :-) Jenom jsem trošku recept upravila - naklepané, osolené a opepřené maso jsem už den předem naložila do česneku a trochy oleje, takže pak už jsem nepřidávala sádlo a bylo to super! Masíčko se úplně rozpadalo. Hodnotím za 1 :-)

  • Barushk | 16. 8. 2011 12:55

    Výborný a rychlý recept, naskládala jsem to do remosky a nechala 55 min dělat, poté sem ještě zahustila šťávu instantní jíškou a jako přílohu jsme měli špekové knedlíky.Celá rodina se olizuje ještě teď. Maso bylo křehoučké. DOPORUČUJI!!!! ;-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 13. 7. 2011 17:37

    A ještě-přidávám k oblíbeným ;-)

  • Ankamamka | 13. 7. 2011 17:35

    musím dodat,že to bylo velice mňamózní a chutnalo i s rýží. 8-) Akorát se to snědlo tak rychle,že se nestihlo fotit :-)) Každopádně za 1 s *

  • Zuzka
    Zuzka | 7. 2. 2011 09:32

    Výborné jídlo, rychlovka a moc chutná! Děkuji za recept a dávám 1*.

  • devilmum | 26. 1. 2011 21:16

    výborné,přidávám si do osobní sbírky :-)

  • Doktorzhor | 14. 11. 2010 14:24

    Nez nekam neco napises,tak si to po sobe precti!!!!!! :-$

  • Sysína | 5. 11. 2010 10:36

    Pokud umíte číst, tak je v návodu 60-75 min. A určitě nad tím tu hodinu nestojíte. :-\

  • Jana | 4. 11. 2010 19:47

    Vypada to lakavě,skusim o vykendu nas tata ma rad krkovici,pak dam vědět http://www.recepty.cz/recept/krkovicka-na-pivu-15456#

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 14:28

    No mě čeká dort. Mamča má totiž narozeniny a tak si tu občas projedu i jiné recepty. Achjio, mám tu zákaznici, tak se vrátim za chvilku. :-) :-) :-)) :-!

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 14:02

    Já takováhle jídla dělám až o víkendu, během týdne taky hledám rychlovky :-)

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:50

    To sice ano, ale já jsem antikuchařka a ještě navíc kadeřnice. Takže když příjdu utahaná domů, tak mám chuť něco slupnout do deseti minut. :'( Do těch 90ti bych padla do postele :-| a z kuchyně by zbyl popel ;-) :-)) :-S

  • Jarka O. | 4. 11. 2010 13:44

    Katko, to se přece připraví do pekáčku a pak už se to peče samo ;-) :-[

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:30

    Tohle je sice luxusní, ale trávit nad tím 90 minut. Uff :-P

  • Verena-V2 | 4. 11. 2010 08:05

    Vypadá to úžasně. Určitě o víkendu vyzkouším. :-)

  • KatkaK. | 31. 10. 2010 12:02

    super recept s bramborem, moc nám chutnalo, příště ještě zkusím s bramborovým knedlíkem a zelím nebo špenátem

  • Vladimír Staško | 18. 5. 2010 17:44

    Zkusil jsem to a je to very gut,hlavne ten sos:)

  • Ingrid Poslušná | 17. 1. 2010 11:03

    musi to byt dobre,protoze delam takhle veprovy kolena a jsou vyborne,jemne a sosik je super a jime to jenom s chlebem:-))

  • michal jakouš | 21. 12. 2009 10:09

    slaninky dát více a pivečka taky aby byl dobrej sosík je to výborné

  • Eva Kolčavová | 19. 7. 2009 17:51

    Vynikající, křehoučké, šťavnaté. Udělala jsem k tomu brambory v papiňáku a nemělo to chybu. Moc jsme si pochutnali.

  • venyss venyss | 18. 5. 2009 14:45

    Dáváte 3 lidi jedničku,ale v hodnocení je jen jedna,jak to tedy známkujete?

  • Jaroslava Breuová | 17. 5. 2009 12:45

    Tak jsem to vyzkoušela a mělo to velký úspěch,moc nám to chutnalo.Přílohu jsme měli nové brambory.Dávám za 1.

  • Jana Ebenhohová | 16. 5. 2009 13:10

    Udělala jsem k tomu bramborový knedlík a zelí a všem moc chutnalo. Dávám za 1.

  • Martina Lukešová | 27. 5. 2008 09:59

    tak jsem to vařila a myslim,že jsem nic nezkazila,a nás to teda moc nenadchlo,už to dělat nebudu

  • Jana Remková | 9. 2. 2008 20:07

    Moc dobré jídlo,dávám za 1 Jana

  • Anonym | 5. 2. 2008 18:31

    to sem ted cetla v Blesku onehdy

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Rýžovo-jablečný nákyp

Rýžovo-jablečný nákyp

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

(nejen) Jablkovo - vločkový koláč

(nejen) Jablkovo - vločkový koláč

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

25
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
25
Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný
Barevný paprikový salát…
23
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s…
22
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Mrkvový krém se zázvorem…
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Krkovička jako bramboráková
Krkovička jako bramboráková
Krkovička na celeru
Krkovička na celeru
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička pečená s játry a cibulí
Krkovička po cigánsku
Krkovička po cigánsku
  • Recepty.cz
  • Krkovička na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact