• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na kečupu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na kečupu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 150
      g anglická slanina
    • 150
      g šunkový salám
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 4
      ks cibule 3-4
    • mletá paprika
    • grilovací koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením a nakrájíme na menší kousky. Vezmeme přiměřeně velký pekáček, na dno dáme kousek másla a poklademe plátky krkovice. Další vrstvu tvoří anglická slanina a cibule nakrájená na kolečka. Navršené vrstvy zalijeme ochuceným kečupem (kečup, lžička sladké a pálivé papriky, pepř a různé koření dle chuti). Toto poklademe kolečky šunkového salámu a končíme masem.
2
Pečeme asi hodinu, z toho první půlhodinku přiklopené. Tento recept patří u nás k těm nejoblíbenějším. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Babiččina krkovička se švestkami

Babiččina krkovička se švestkami

Uzenářská krkovička

Uzenářská krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:55

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu moc chutnalo. Rozhodně budu vařit znovu!

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:53

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu pochoutka. Vřele doporučuji!

  • ledo ledo | 29. 9. 2008 12:19

    Přidávám chválu, bylo to vynikající s rýží i s hranoly a chutnalo to dětem i dospělým.

  • Simona Plechatá | 17. 3. 2008 10:29

    Opravdu vynikající. Výbrně ochucené. Tomuto receptu dávám 1* :-)

  • Daniela | 16. 3. 2008 18:54

    Já dávám na 1kg masa asi 300 g kečupu.

  • Klára Keselyova | 28. 2. 2008 20:02

    Prosím! nikde sa nepíše, ako bveľký kečup. Ďakujem.

  • Petra | 28. 2. 2008 13:38

    Opravdu vynikající!

  • Markéta | 4. 3. 2007 15:51

    Bylo to vynikající, výtečně ochucené. Přítel jen mlaskal, udělil mi pochvalu a prozradil, že měl obavy, když viděl jak to připravuji. Prý se bál těch kombinací krkovička, kečup a rýže :o) Výsledek byl ale skvělý, doporučuji. Budu dělat pravidelně, klidně i s jiným masem..

  • Daniela | 21. 2. 2007 19:43

    Paní Iveto, když odklopíte pekáček, můžete podle potřeby podlévat.

  • Iveta Bílková | 21. 2. 2007 14:15

    Bude to mít k té rýži dost šťávy?

  • Petra W | 11. 2. 2007 12:32

    Výborné! Manžel říká, ať dám jedničku s hvězdičkou...jen jsem to musela péci o trochu déle prikryté :-)

  • Ota | 25. 6. 2006 13:04

    Skvělé, pochvala mne neminula, dcera si i přidala a to je lepší hodnocení jak medaile. Dík

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:47

    Jsem moc ráda, že Vám chutná a děkuji za pochvalu.

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:40

    milý anonyme, my máme rádi ostřejší jídla, takže já dávám přiměřeně pepř, chili, grilovací koření, papriku sladkou i pálivou. Opravdu záleží na fantazii, na chuti a taky trošku na tom, pro koho vařím.

  • Anonym | 16. 2. 2006 21:29

    Paní Danielo, jaké koření dáváte Vy? Děkuji

  • Petr | 16. 2. 2006 18:21

    Moc,dobré,s kořeněním toho kečupu je třeba si vyhrát.

  • Lili m. | 6. 2. 2006 17:38

    Výborné a jednoduché, děkuji.

  • Aliska | 21. 9. 2005 19:24

    Naprosto vynikající a hlavně jednoduché - takové recepty jsou nejlepší. Pochvala autorovi

  • Daniela | 3. 5. 2005 18:12

    Maido, jsem ráda že Vám chutnalo, ostrý kečup dávám někdy taky, záleží na tom, kdo má rád jak moc ostré.

  • Maida | 1. 5. 2005 18:34

    Skvělé, výborné, dostala jsem doma pochvalu! Ale kousek té pochvaly tedy patří Daniele! (Jen jsem přidala i trochu ostrého kečupu.)

  • Maida | 26. 4. 2005 23:17

    Danielo, dík za odpověď. Už vím, co bude v neděli k obědu!

  • Daniela Tučková | 25. 4. 2005 21:16

    Naklepané plátky krkovice rozpůlíme, záleží na velikosti, takže pak jíme menší plátky masa. Porcujeme je takto aby maso pěkně nasáklo tu chuť koření a kečupu. Přeju dobrou chuť.

  • Maida | 24. 4. 2005 17:23

    jen jsem nepochopila postup - plátky krkovice naklepeme, nakrájíme na menší kousky a pak ty plátky klademe do pekáče? Zůstanou ty kotlety vcelku nebo z toho jsou kousky? Díky. Chtěla bych to udělat, ale nevím, jestli budeme jíst plátky masa nebo kostičky.

  • Anonym | 23. 4. 2005 22:08

    Tak to mě těší, díky za pochvalu.

  • Olga Jarošová | 22. 4. 2005 14:57

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Bylo to opravdu vynikající.Moc autorce děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Máslo Mletá paprika Pepř mletý Sůl Šunkový salám Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Jahodový dort - krémový

Jahodový dort - krémový

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Karamelový koláč

Karamelový koláč

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Jednoduchý švestkový koláč

Jednoduchý švestkový koláč

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

51
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Sýrová roláda I.
Sýrová roláda I.

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Obří smutek u Arichtevy: Dvojitá ztráta bodá jako nůž!

Obří smutek u Arichtevy: Dvojitá ztráta bodá jako nůž!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Žena, kterou zmlátila Sára Saudková: Zpověď o utajeném mileneckém vztahu!

Žena, kterou zmlátila Sára Saudková: Zpověď o utajeném mileneckém vztahu!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact