• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na kečupu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na kečupu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 150
      g anglická slanina
    • 150
      g šunkový salám
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 4
      ks cibule 3-4
    • mletá paprika
    • grilovací koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením a nakrájíme na menší kousky. Vezmeme přiměřeně velký pekáček, na dno dáme kousek másla a poklademe plátky krkovice. Další vrstvu tvoří anglická slanina a cibule nakrájená na kolečka. Navršené vrstvy zalijeme ochuceným kečupem (kečup, lžička sladké a pálivé papriky, pepř a různé koření dle chuti). Toto poklademe kolečky šunkového salámu a končíme masem.
2
Pečeme asi hodinu, z toho první půlhodinku přiklopené. Tento recept patří u nás k těm nejoblíbenějším. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Uzenářská krkovička

Uzenářská krkovička

Babiččina krkovička se švestkami

Babiččina krkovička se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:55

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu moc chutnalo. Rozhodně budu vařit znovu!

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:53

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu pochoutka. Vřele doporučuji!

  • ledo ledo | 29. 9. 2008 12:19

    Přidávám chválu, bylo to vynikající s rýží i s hranoly a chutnalo to dětem i dospělým.

  • Simona Plechatá | 17. 3. 2008 10:29

    Opravdu vynikající. Výbrně ochucené. Tomuto receptu dávám 1* :-)

  • Daniela | 16. 3. 2008 18:54

    Já dávám na 1kg masa asi 300 g kečupu.

  • Klára Keselyova | 28. 2. 2008 20:02

    Prosím! nikde sa nepíše, ako bveľký kečup. Ďakujem.

  • Petra | 28. 2. 2008 13:38

    Opravdu vynikající!

  • Markéta | 4. 3. 2007 15:51

    Bylo to vynikající, výtečně ochucené. Přítel jen mlaskal, udělil mi pochvalu a prozradil, že měl obavy, když viděl jak to připravuji. Prý se bál těch kombinací krkovička, kečup a rýže :o) Výsledek byl ale skvělý, doporučuji. Budu dělat pravidelně, klidně i s jiným masem..

  • Daniela | 21. 2. 2007 19:43

    Paní Iveto, když odklopíte pekáček, můžete podle potřeby podlévat.

  • Iveta Bílková | 21. 2. 2007 14:15

    Bude to mít k té rýži dost šťávy?

  • Petra W | 11. 2. 2007 12:32

    Výborné! Manžel říká, ať dám jedničku s hvězdičkou...jen jsem to musela péci o trochu déle prikryté :-)

  • Ota | 25. 6. 2006 13:04

    Skvělé, pochvala mne neminula, dcera si i přidala a to je lepší hodnocení jak medaile. Dík

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:47

    Jsem moc ráda, že Vám chutná a děkuji za pochvalu.

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:40

    milý anonyme, my máme rádi ostřejší jídla, takže já dávám přiměřeně pepř, chili, grilovací koření, papriku sladkou i pálivou. Opravdu záleží na fantazii, na chuti a taky trošku na tom, pro koho vařím.

  • Anonym | 16. 2. 2006 21:29

    Paní Danielo, jaké koření dáváte Vy? Děkuji

  • Petr | 16. 2. 2006 18:21

    Moc,dobré,s kořeněním toho kečupu je třeba si vyhrát.

  • Lili m. | 6. 2. 2006 17:38

    Výborné a jednoduché, děkuji.

  • Aliska | 21. 9. 2005 19:24

    Naprosto vynikající a hlavně jednoduché - takové recepty jsou nejlepší. Pochvala autorovi

  • Daniela | 3. 5. 2005 18:12

    Maido, jsem ráda že Vám chutnalo, ostrý kečup dávám někdy taky, záleží na tom, kdo má rád jak moc ostré.

  • Maida | 1. 5. 2005 18:34

    Skvělé, výborné, dostala jsem doma pochvalu! Ale kousek té pochvaly tedy patří Daniele! (Jen jsem přidala i trochu ostrého kečupu.)

  • Maida | 26. 4. 2005 23:17

    Danielo, dík za odpověď. Už vím, co bude v neděli k obědu!

  • Daniela Tučková | 25. 4. 2005 21:16

    Naklepané plátky krkovice rozpůlíme, záleží na velikosti, takže pak jíme menší plátky masa. Porcujeme je takto aby maso pěkně nasáklo tu chuť koření a kečupu. Přeju dobrou chuť.

  • Maida | 24. 4. 2005 17:23

    jen jsem nepochopila postup - plátky krkovice naklepeme, nakrájíme na menší kousky a pak ty plátky klademe do pekáče? Zůstanou ty kotlety vcelku nebo z toho jsou kousky? Díky. Chtěla bych to udělat, ale nevím, jestli budeme jíst plátky masa nebo kostičky.

  • Anonym | 23. 4. 2005 22:08

    Tak to mě těší, díky za pochvalu.

  • Olga Jarošová | 22. 4. 2005 14:57

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Bylo to opravdu vynikající.Moc autorce děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Máslo Mletá paprika Pepř mletý Sůl Šunkový salám Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Výborné koláčky

Výborné koláčky

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Sušenky á la OREO

Sušenky á la OREO

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
16
Pracny - recept po babičce
Pracny - recept po…
16
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Ranní show bez hvězdných moderátorů: Leoš zůstal u Patrika v nemocnici

Ranní show bez hvězdných moderátorů: Leoš zůstal u Patrika v nemocnici

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact