• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička na kečupu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička na kečupu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 150
      g anglická slanina
    • 150
      g šunkový salám
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 4
      ks cibule 3-4
    • mletá paprika
    • grilovací koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením a nakrájíme na menší kousky. Vezmeme přiměřeně velký pekáček, na dno dáme kousek másla a poklademe plátky krkovice. Další vrstvu tvoří anglická slanina a cibule nakrájená na kolečka. Navršené vrstvy zalijeme ochuceným kečupem (kečup, lžička sladké a pálivé papriky, pepř a různé koření dle chuti). Toto poklademe kolečky šunkového salámu a končíme masem.
2
Pečeme asi hodinu, z toho první půlhodinku přiklopené. Tento recept patří u nás k těm nejoblíbenějším. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Uzenářská krkovička

Uzenářská krkovička

Babiččina krkovička se švestkami

Babiččina krkovička se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:55

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu moc chutnalo. Rozhodně budu vařit znovu!

  • ElenaJ | 6. 10. 2015 17:53

    Výborný a jednoduchý recept. Jako přílohu jsem dala kuskus a opravdu pochoutka. Vřele doporučuji!

  • ledo ledo | 29. 9. 2008 12:19

    Přidávám chválu, bylo to vynikající s rýží i s hranoly a chutnalo to dětem i dospělým.

  • Simona Plechatá | 17. 3. 2008 10:29

    Opravdu vynikající. Výbrně ochucené. Tomuto receptu dávám 1* :-)

  • Daniela | 16. 3. 2008 18:54

    Já dávám na 1kg masa asi 300 g kečupu.

  • Klára Keselyova | 28. 2. 2008 20:02

    Prosím! nikde sa nepíše, ako bveľký kečup. Ďakujem.

  • Petra | 28. 2. 2008 13:38

    Opravdu vynikající!

  • Markéta | 4. 3. 2007 15:51

    Bylo to vynikající, výtečně ochucené. Přítel jen mlaskal, udělil mi pochvalu a prozradil, že měl obavy, když viděl jak to připravuji. Prý se bál těch kombinací krkovička, kečup a rýže :o) Výsledek byl ale skvělý, doporučuji. Budu dělat pravidelně, klidně i s jiným masem..

  • Daniela | 21. 2. 2007 19:43

    Paní Iveto, když odklopíte pekáček, můžete podle potřeby podlévat.

  • Iveta Bílková | 21. 2. 2007 14:15

    Bude to mít k té rýži dost šťávy?

  • Petra W | 11. 2. 2007 12:32

    Výborné! Manžel říká, ať dám jedničku s hvězdičkou...jen jsem to musela péci o trochu déle prikryté :-)

  • Ota | 25. 6. 2006 13:04

    Skvělé, pochvala mne neminula, dcera si i přidala a to je lepší hodnocení jak medaile. Dík

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:47

    Jsem moc ráda, že Vám chutná a děkuji za pochvalu.

  • Daniela | 20. 2. 2006 21:40

    milý anonyme, my máme rádi ostřejší jídla, takže já dávám přiměřeně pepř, chili, grilovací koření, papriku sladkou i pálivou. Opravdu záleží na fantazii, na chuti a taky trošku na tom, pro koho vařím.

  • Anonym | 16. 2. 2006 21:29

    Paní Danielo, jaké koření dáváte Vy? Děkuji

  • Petr | 16. 2. 2006 18:21

    Moc,dobré,s kořeněním toho kečupu je třeba si vyhrát.

  • Lili m. | 6. 2. 2006 17:38

    Výborné a jednoduché, děkuji.

  • Aliska | 21. 9. 2005 19:24

    Naprosto vynikající a hlavně jednoduché - takové recepty jsou nejlepší. Pochvala autorovi

  • Daniela | 3. 5. 2005 18:12

    Maido, jsem ráda že Vám chutnalo, ostrý kečup dávám někdy taky, záleží na tom, kdo má rád jak moc ostré.

  • Maida | 1. 5. 2005 18:34

    Skvělé, výborné, dostala jsem doma pochvalu! Ale kousek té pochvaly tedy patří Daniele! (Jen jsem přidala i trochu ostrého kečupu.)

  • Maida | 26. 4. 2005 23:17

    Danielo, dík za odpověď. Už vím, co bude v neděli k obědu!

  • Daniela Tučková | 25. 4. 2005 21:16

    Naklepané plátky krkovice rozpůlíme, záleží na velikosti, takže pak jíme menší plátky masa. Porcujeme je takto aby maso pěkně nasáklo tu chuť koření a kečupu. Přeju dobrou chuť.

  • Maida | 24. 4. 2005 17:23

    jen jsem nepochopila postup - plátky krkovice naklepeme, nakrájíme na menší kousky a pak ty plátky klademe do pekáče? Zůstanou ty kotlety vcelku nebo z toho jsou kousky? Díky. Chtěla bych to udělat, ale nevím, jestli budeme jíst plátky masa nebo kostičky.

  • Anonym | 23. 4. 2005 22:08

    Tak to mě těší, díky za pochvalu.

  • Olga Jarošová | 22. 4. 2005 14:57

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Bylo to opravdu vynikající.Moc autorce děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Máslo Mletá paprika Pepř mletý Sůl Šunkový salám Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Housky (DUKAN)

Housky (DUKAN)

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

175
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
147
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
58
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…
38
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
34
Maďarský guláš
Maďarský guláš

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Krkovička na kečupu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact