• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krkovice s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Krkovice s červeným zelím

autor: krb
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovice s červeným zelím
Krkovice s červeným zelím
Krkovice s červeným zelím
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová krkovice
    • červené zelí
    • sůl
    • pepř drcený
    • pepř celý
    • francouzská hořčice
    • nasekaný česnek
    • cukr
    • sádlo
    • voda
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky či větší kousky, které mírně poklepeme. Poklepané maso potřeme hořčicí do které jsme si nejdříve zamíchali česnek, sůl a drcený pepř. Připravíme si pekáč, který promastíme sádlem, poté do něho dáme vrstvu červeného zelí a pár kuliček celého pepře. Na tuto vrstvu naskládáme maso a přikryjeme opět vrstvou červeného zelí. Zalijeme troškou vody a dáme péct. Po cca 20ti minutách pečení vyděláme maso a promícháme zelí,do kterého přihodíme trošku drceného kmínu. Jeli zelí kyselé přidáme trošku cukru, poté na zelí naskládáme zpět maso a pečeme dokud není maso měkké s kraji. Takhle připravené maso podáváme s opékaným bramborem, ale hodí se i knedlík a to jak houskový tak bramborový. Dobrou chuť :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masová směs s červeným zelím a paprikou

Masová směs s červeným zelím a…

Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím

Vepřová panenka s karamelizovanou…

Reuben sendvič s červeným zelím

Reuben sendvič s červeným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Cukr Francouzská hořčice Kmín Nasekaný česnek Pepř celý Pepř drcený Sádlo Sůl Vepřová krkovice Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelená rajčata

Zelená rajčata

Mouřeníny

Mouřeníny

Caprese

Caprese

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Bulharská musaka -Olga

Bulharská musaka -Olga

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Kuřecí se smetanou a špenátem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

89
Vaječné rolky s nori a uzeným lososem
Vaječné rolky s nori a…
87
Francouzský dresing
Francouzský dresing
40
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
37
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
32
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Krkonošský hubník
Krkonošský hubník
Krkovice na moravance
Krkovice na moravance
Krkovice s bramborem na česnekové smetaně (nejen z remosky)
Krkovice s bramborem na česnekové…
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Krkovice se zelím
Krkovice se zelím
Krkovice v cuketovém sosu
Krkovice v cuketovém sosu
  • Recepty.cz
  • Krkovice s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact