Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mřížková tvarohová buchta
Perník z domácí pekárny II.
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Sojové maso se zeleninou
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Pivní marinované špízy
Lečo s mletým masem
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka