Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková roláda IV.
Čevabčiči na chorvatský způsob
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Srnčí maso na smetaně
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Polévka z medvědího česneku
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Kuře „65“
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky