Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Třešňový koláč z podmáslí
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Čočka na kyselo po našem
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake