Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ovocné želé s mascarpone
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Květáková bramboračka
Makový dort s malinami
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake