Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškové víno
Skvělá pasta na pizzu
Lívanečky s jablky
Kynuté koláče od maminky
Kuřecí na houbách pro začínající…
Výborný těstovinový salát s vejcem
Kuřecí roláda s dýní
Masové závitky (nejen) se zelím
Broskvové (meruňkové) muffiny
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestkové knedlíky z bramborového…
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí