Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý makovec
Krkonošská pohádka
Obalované koblížky
Cizrnové kari
Hovězí vývar s nudlemi
Anglická pečeně (Carvery)
Jednoduché pivní staročeské řízky
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Ostružinový koláč s broskvemi
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát