Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placky z kysaného zelí
Rybí pomazánka z tuňáka
Univerzální bramborové těsto
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Avokádová pomazánka II.
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Česneková polévka (česnečka) s…
Cibulová polévka podle Marušky
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí