Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnečka z uzených žeber
Polévka z hlívy ústřičné
Houbové karbanátky s mletým masem
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Smažený máslový celer
Houskový knedlík z domácí pekárny
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Sirup z rybízové šťávy
Pórková polévka se slaninou I.
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí