Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlupaté knedlíky III.
Strouhaná tvarohová buchta
Pórková polévka s krupicí
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Vepřové řízky po moravsku
Česneková krkovička na tymiánových…
Naložená kuřecí křídla
Tvarohový koláč s borůvkami
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake