Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Amolety z kynutého těsta
Mrkvový salát trochu jinak
Mřížkový dýňový koláč
Dukátové buchtičky III.
Melounový sorbet
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Brokolicové nebo květákové lívance
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí