Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Kořeněná rajská omáčka
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Jarní polévka s krupicovými nočky
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Celerová pomazánka s česnekem
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Báječné ovocné řezy - krémeš
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki