Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dýňový koláč
Domácí lazaně
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Rybí pomazánka od maminy
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Vaječný salát s ředkvičkami
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki