Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vizovické pečivo
Velikonoční tvarohový mazanec
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Zeleninový salát se sýrem
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Zapečené kuřecí s rajčaty
Vepřová omáčka s žampiony
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Čočkový salát s treskou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki