Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plundrové těsto
Ořechové řezy naší babičky
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Sýrové rohlíčky s česnekem
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Barevné pomazánky - Brokolicová
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Zapečené müsli II.
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort